Άρης: «Έδεσε» Μπράμπετς

 
Άρης: «Έδεσε» Μπράμπετς

Ενημερώθηκε: 13/03/23 - 15:18

Την επέκταση του συμβολαίου του Μπράμπετς μέχρι και το 2026 ανακοίνωσε ο Άρης. Οι κίτρινοι, στην ανακοίνωση αυτή, επισημαίνουν τόσο την επιθυμία των ίδιων, όσο και του παίκτη για την νέα συμφωνία τους.

«Το θέλαμε εμείς, το ήθελε κι αυτός. Ετσι δεν ήταν δύσκολο να δώσουμε τα χέρια και να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία…

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Jakub Brabec μέχρι το καλοκαίρι του 2026 (το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2004), διατηρώντας στο ρόστερ της ομάδας μας έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Jakub, you are one of us…», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, στην οποία εμπεριέχονται και δηλώσεις του παίκτη ο οποίος εκφράζει τη χαρά του για την επέκταση αυτή και δηλώσει ότι ο «Άρης είναι σπίτι του…»

Άρης: Ανακοίνωσε την επέκταση με Μπράμπετς

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ για άλλα δύο χρόνια. Οι συζητήσεις που είχαμε με τη διοίκηση κατέληξαν σε συμφωνία γιατί ήταν κάτι που και εγώ προσωπικά ήθελα πάρα πολύ. Στον Άρη νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια», αναφέρει ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός και προσθέτει…

«Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη και φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός ότι και η οικογένειά μου περνάει πολύ όμορφα εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% του εαυτού μου για τον Άρη, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, ώστε να φέρουμε επιτυχίες και διακρίσεις στον σύλλογο. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη για την αγάπη που μου δείχνουν από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ. Θα συνεχίσω να την ανταποδίδω μέσα στο γήπεδο», καταλήγει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ