Champions League: Τρέλαναν την Ευρώπη Παρί και Αϊντχόφεν

 
Champions League: Τρέλαναν την Ευρώπη Παρί και Αϊντχόφεν

Ενημερώθηκε: 22/10/25 - 00:03

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έκανε απλώς τη δουλειά στο Λεβρκούζεν, αλλά έδωσε ακόμα μια παράσταση ανάλογη πρωταθλήτριας Ευρώπης, σκορπίζοντας την άτυχη ομάδα του Χιούλμαντ στους... επτά ανέμους (7-2) για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Η Λεβερκούζεν έκανε το λάθος να ισοφαρίσει, αλλά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέτυχε τρία γκολ από το 41' μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και επί της ουσίας έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα της Μπάγερ για θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase, η Αϊντχόφεν διέλυσε τη Νάπολι με 6-2 στο «Philips Stadion», παρότι έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη Νάπολι.

Ο ΜακΤόμινεϊ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κόντε στο 31' και έκτοτε το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Αϊντχόφεν. Με αυτογκόλ του Μπουοντζόρνο τέσσερα λεπτά αργότερα και με τέρμα του Σαϊμπάρι στο 38', οι Ολλανδοί έκαναν την ανατροπή μέσα σε 6 λεπτά!

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα, με την ομάδα του Πίτερ Μπος να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και να κάνει το 3-1 στο 54' με τον Μαν, ενώ στο 80' ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1. Ο ΜακΤόμινεϊ μείωσε προσωρινά, αλλά Πέπι και Ντριούς έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 6-2.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ