Γιατί ο Μέσι θα μπορούσε να μείνει στην Παρί

 
Γιατί ο Μέσι θα μπορούσε να μείνει στην Παρί

Ενημερώθηκε: 07/05/23 - 13:28

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σχετικά με τον Μέσι και η υπόθεση να τον δούμε να επεκτείνεται στο Παρίσι αρχίζει να κερδίζει δυναμική.

Τι θα γινόταν αν παρακολουθούσαμε μια τεράστια ανατροπή της κατάστασης στην υπόθεση του Μέσι; Αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που προβλήθηκε από τους έγκυρους Times το Σάββατο.

Το βρετανικό δημοσίευμα εξήγησε έτσι ότι -παρά τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις με το ταξίδι του Αργεντινού στη Σαουδική Αραβία- η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να διατηρήσει τον «ψύλλο», με μια νέα ελκυστική προσφορά.

Αυτό θα ξάφνιαζε την Μπαρτσελόνα, που είναι πεπεισμένη για τον επαναπατρισμό του ή ακόμα και τις Ίντερ Μαϊάμι (MLS), Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία), επίσης ικανές να καταθέσουν μια πειστική πρόταση στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2022. 

Το CBS Sport, μάλιστα, αποκάλυψε νέες πληροφορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να οδηγήσουν προς την κατεύθυνση ενός νέου συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ΜΜΕ αναφέρουν συγκεκριμένα ότι η πιο πιθανή επιλογή σήμερα είναι να δούμε τον Μέσι να παραμένει  στην Ευρώπη για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν, κάτι που αυτόματα καταργεί την αμερικανική και τη σαουδαραβική περίπτωση. 

Ο Μέσι εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι σε επίπεδο για να παίξει στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος στις πιο διάσημες διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά λίγοι σύλλογοι θα μπορέσουν να του προσφέρουν ένα ευρωπαϊκό εγχείρημα τόσο φιλόδοξο όσο η Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα η κατάσταση παραμένει πολύ περίπλοκη σε όλα τα μέτωπα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Οι προϋποθέσεις σήμερα δεν πληρούνται πραγματικά για να υπογράψει ο Αργεντινός στο σύλλογο όπου πέρασε περισσότερα από είκοσι χρόνια. 

Ως εκ τούτου, σχεδόν από προεπιλογή, η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε πολύ καλή θέση κι έχει τις πιθανότητες για να ανανεώσει με τον Αργεντινό σταρ που έφτασε πριν από δύο χρόνια στη γαλλική πρωτεύουσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ