Ισπανία: Χαμός ανάμεσα σε Βινίσιους και Σιμεόνε!

 
Ισπανία: Χαμός ανάμεσα σε Βινίσιους και Σιμεόνε!

Ενημερώθηκε: 08/01/26 - 23:03

Το μαδριλένικο ντέρμπι που διεξήχθη επί σαουδαραβικού εδάφους δεν παίχτηκε μόνο με την μπάλα στα πόδια.

Στις γραμμές των πάγκων εκτυλίχθηκε μια συνεχής λεκτική μάχη ανάμεσα στον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσόλο Σιμεόνε, και τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ. Αυτό που ξεκίνησε ως ανταλλαγή βλεμμάτων εξελίχθηκε σε έντονη αντιπαράθεση που έχει τραβήξει την προσοχή όλων των ΜΜΕ!

Η ατάκα που άναψε φωτιές

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάκο Γκονθάλεθ του δικτύου COPE, οι κάμερες κατέγραψαν μια στιγμή μέγιστης έντασης. Στο πλαίσιο των συνεχών «ψυχολογικών παιχνιδιών» του Σιμεόνε προς τον Βραζιλιάνο, ο Αργεντινός τεχνικός φέρεται να του είπε τη φράση που έγινε ήδη viral: «Ο Φλορεντίνο θα σε διώξει… να το θυμάσαι αυτό μετά»!

Με αυτή την ατάκα, ο Τσόλο προσπάθησε να αγγίξει ευαίσθητη χορδή, υπαινισσόμενος το μέλλον του παίκτη στη Ρεάλ, με στόχο να τον αποσυντονίσει. Καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο άνδρες αντάλλασσαν λόγια και χειρονομίες, με τον Σιμεόνε -πιστός στο φλογερό του στιλ- να ασκεί διαρκή πίεση στον Βινίσιους από τον πάγκο. Ήταν ένα «προσωπικό ματς» μέσα στο ματς, που προσθέτει ακόμη ένα επεισόδιο στη μεγάλη ιστορία της μεταξύ τους αντιπαλότητας.

Νέα ένταση κατά την αλλαγή του Βινίσιους


Η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο όταν ο Βινίσιους έγινε αλλαγή. Την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πάγκο, ο Σιμεόνε του φώναξε ειρωνικά: «Listen! They' re whistling at you! Hear the whistles» - («Άκου! Σε αποδοκιμάζουν! Άκου τα σφυρίγματα»).

Ο Βινίσιους εξαγριώθηκε, κινήθηκε απειλητικά προς τον Αργεντινό τεχνικό και χρειάστηκε η παρέμβαση συμπαικτών και παραγόντων για να αποφευχθεί μεγαλύτερη σύγκρουση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ