Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό, 15 μήνες απαγόρευση εισόδου στον Μοντεστό!

Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό, 15 μήνες απαγόρευση εισόδου στον Μοντεστό!
Ενημερώθηκε: 08/05/17 - 18:40

Νέα καμπάνα για τον Ολυμπιακό, αφού τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού της έδρας του μιας αγωνιστικής. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο στη ρεβάνς (26/04) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Κορσικανός, που έπιασε από το πρόσωπο τον παρατηρητή της αναμέτρησης, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μήνες και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ

Υπάρχει δικαίωμα έφεσης και από τους "ερυθρόλευκους" και από τον Κορσικανό. Με τα τωρινά δεδομένα οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, καθώς υπάρχει και η ποινή από το ματς με τους "κιτρινόμαυρους" στο Καραϊσκάκη. 

Παράλληλα, η Ένωση τιμωρήθηκε με 25.000 ευρώ πρόστιμο για τη συμπεριφορά του κόσμου της στο εν λόγω ματς. 

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις εξής αποφάσεις: 

"Συνεκδίκασε με παρόντες τους διαδίκους τις υποθέσεις κατά των Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ», «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και κατά του Francois Modesto, καθώς και επί της πρόσθετης παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». 

ΚΗΡΥΣΣΕΙ την πρώτη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ» πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις. 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ. 

ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». 

ΚΗΡΥΣΣΕΙ τη δεύτερη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και τον τρίτο εγκαλούμενο, Francois Modesto, πειθαρχικώς ελεγκτέους για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην δεύτερη εγκαλουμένη την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές. 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον η δεύτερη εγκαλουμένη, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών".