Ολυμπιακός: Επενδύει στη Ρίο Άβε ο Μαρινάκης

 
Ολυμπιακός: Επενδύει στη Ρίο Άβε ο Μαρινάκης

Ενημερώθηκε: 15/11/23 - 14:13

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σκέφτεται να επενδύσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Ρίο Αβε, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα της χώρας «Jornal de Noticias» σε ρεπορτάζ με τίτλο «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλει να επενδύσει στη Ρίο Αβε».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο βιογραφικό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ και σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του Ελληνα εφοπλιστή είναι υπαρκτό και μάλιστα είναι διατεθειμένος να επενδύσει τα απαιτούμενα ποσά, ώστε να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, ο οποίος είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί γενική συνέλευση του πορτογαλικού συλλόγου με βασικό θέμα την κακή οικονομική κατάσταση και την αναζήτηση επενδυτών, καθώς μόνο έτσι θα παραμείνει «ζωντανός», όπως δήλωσε σχετικά η πρόεδρος Αλεξανδρίνα Κρουζ:

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Δεν υπάρχει plan Β. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη βοήθεια ενός ισχυρού επενδυτή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ