Ολυμπιακός: Μαρθελίνο και Ιραόλα στο προσκήνιο

 
Ολυμπιακός: Μαρθελίνο και Ιραόλα στο προσκήνιο

Ενημερώθηκε: 27/05/23 - 14:06

Στην Ισπανία παραμένει ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον Ολυμπιακό.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είναι δεδομένο ότι έχει προχωρημένες επαφές με ορισμένους προπονητές, έχοντας κάποιους σε αναμονή και από άλλους περιμένει τη θετική τους απάντηση για να προχωρήσουν στα διαδικαστικά.

Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαν να ανήκουν ο Μαρθελίνο και ο Ιραόλα, δύο τεχνικοί που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο 59χρονος παράγοντας και φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας του.

Ο Μαρθελίνο φέρεται να έχει δεχθεί μία δελεαστική από οικονομικής άποψης πρόταση από τα Εμιράτα και το Κατάρ, αλλά φέρεται να προτιμά να παραμείνει σε σύλλογο της LaLiga την επόμενη σεζόν.

Ο Ιραόλα, από τη μεριά του, αρέσει στον Κορδόν και χθες έγινε γνωστό ότι αποχωρεί οριστικά από τη Βαγεκάνο, όμως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί έχει προτάσεις από την Αγγλία και η Βιγιαρεάλ είναι μία ομάδα που τον κοιτάει επίσης.

Το πιθανότερο είναι πως μέσα στην εβδομάδα, που θα ξεκαθαρίσει ενδεχομένως και η συμμετοχή του Ολυμπιακού (αν θα παίξει προκριματικά ή απευθείας στα πλέι οφ), θα κριθεί και το θέμα του προπονητή, ενώ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και να τρέξει από εδώ όλα τα ζητήματα του συλλόγου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ