Παναθηναϊκός: Εξελίξεις στα μεταγραφικά

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις στα μεταγραφικά
Ενημερώθηκε: 10/12/19 - 15:46

Ο Τσάβι Ρόκα έχει πιάσει δουλειά εδώ και εβδομάδες έχοντας παρακολουθήσει αγώνες του Παναθηναϊκού για να σχηματίσει γνώμη για το ρόστερ αλλά και διατηρώντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιώργο Δώνη και την διοίκηση.

Πέρα από τις… αποσκευές του, ο Ρόκα φέρνει στην Ελλάδα και μια πρώτη λίστα με τις προτάσεις του για παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στις θέσεις που «πονά». Από τις πρώτες κουβέντες με τον προπονητή της ομάδας έγινε σαφές πως ζητείται τόνωση στις θέσεις του οκταριού και του εξτρέμ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει κίνηση και για την απόκτηση σέντερ φορ (θα πρέπει να είναι καλύτερος σκόρερ από τον Μακέντα και με όχι υψηλό κασέ, συνδυασμός που δεν είναι… εύκολος).

Συνεπώς οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε δύο με τρεις προσθήκες για τον Ιανουάριο, με στόχο όμως όχι απλώς να αποτελέσουν «μπαλώματα» αλλά να δώσουν ουσιαστικές λύσεις και να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Ρόκα χρησιμοποίησε όλο αυτό το διάστημα τις διασυνδέσεις του και έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη και φυσικά τον Γιάννη Αλαφούζο.