Παναθηναϊκός: Φουλάρει για τέσσερις μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για τέσσερις μεταγραφές
Ενημερώθηκε: 27/07/19 - 15:58

Μετά τη συμφωνία με τον Γιοάν Μολό, ο Νίκος Νταμπίζας προχωράει το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα τεχνικός διευθυντής σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν για τέσσερις μεταγραφές ακόμα.

Ο Νίκος Νταμπίζας εδώ και μέρες ψάχνει για τον βασικό κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν, με τις επαφές να έχουν επικεντρωθεί με τον Μπαρντ Σένκεφελντ. Εκείνο που ψάχνει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι έναν παίκτη με όγκο, δύναμη, ύψος, αλτικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, το «τριφύλλι» κινείται για αμυντικό χαφ που θα αλλάξει τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κουρμπέλη, ο οποίος με την έλευση του συγκεκριμένου παίκτη θα αναλάβει και πιο επιθετικά καθήκοντα.

Η επόμενη προσθήκη που συζητιέται αφορά ξανά τη μεσαία γραμμή, αλλά για έναν «box to box» μέσο, ο οποίος θα βοηθήσει για τη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Μετά τον Ροντέν δεν έχει ακουστεί κάποιο άλλο όνομα.

Τέλος, το «τριφύλλι» ψάχνει για έναν επιθετικό, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις στην «πράσινη» γραμμή κρούσης.