ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση κατά της απόφασης Βασιλειάδη

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση κατά της απόφασης Βασιλειάδη
Ενημερώθηκε: 06/05/19 - 18:47

Ο ΠΑΟΚ επανέλαβε πως ήθελε έναν τελικό Κυπέλλου με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων, με τη χρήση του VAR και να διευθύνει ξένος διαιτητής.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αφήνουν αιχμές για την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού αγώνα στην έδρα του αντιπάλου, αφού θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (έδρα της ΑΕΚ).

Αναλυτικά η θέση του «Δικεφάλου του Βορρά»:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ρητά ήθελε να εξαντληθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου κανονικά με κόσμο και των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, με VAR και ξένο διαιτητή.

Η σημερινή απόφαση ελπίζουμε να είναι η τελευταία ανάλογη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση μάλιστα που ήταν προαποφασισμένος ο τρόπος διεξαγωγής, αναρωτιόμαστε γιατί στην πιθανότητα τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ήταν έντονη εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, εγκαταστάθηκε το VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, σε μια παραβίαση της κοινής λογικής, ώστε για μια ακόμη φορά να παίξει ο ΠΑΟΚ έναν τελικό στην φυσική έδρα του αντιπάλου του.

Ας είναι. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους τελικούς, είναι ο πρωταθλητής με 22 πραγματικούς βαθμούς διαφοράς από την αντίπαλό του και θα πάει με πίστη για ένα ακόμη τρόπαιο.