ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν Πέλκας και Κουλούρης!

ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν Πέλκας και Κουλούρης!
Ενημερώθηκε: 29/09/17 - 19:05

Είναι πλέον και επίσημο... Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Πέλκα και με τον Ευθύμη Κουλούρη μέχρι το 2021, "δένοντάς" τους, στην Τούμπα, για ακόμα τέσσερα χρόνια!

Η ανακοίνωση για τον Πέλκα:

πελκας

"Ο Πέλκας στην Τούμπα ως το 2021. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πέλκα ως το 2021. Ο διεθνής Έλληνας μέσος μένει στο «σπίτι» του ως εξέχων μέλος της ομάδας που υπηρετεί από μικρό παιδί. Η διαδρομή του Πέλκα από τις Ακαδημίες ως τη θέση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, δεν ήταν εύκολη συνεχίζει".

Η ανακοίνωση για τον Κουλούρη:

κουλ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Ευθύμη Κουλούρη που υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2021.

Μας συστήθηκε εμφατικά τη σεζόν 2013-14. Ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Κ20, ως πρωτοεμφανιζόμενος με δύο γκολ στη Ριζούπολη, ως μια επένδυση για το μέλλον.

Και τέτοια παραμένει ακόμα και σήμερα. Στα 20 του χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης έχει πετύχει, να ψηφίζεται δικαίως σαν Players’ Young Player of the Season και όλοι ν’ αναρωτιούνται γιατί νέος, αφού πλέον είναι καθιερωμένος στη συνείδηση του κόσμου.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να εξελίσσεται σε γνώριμο περιβάλλον κι ελπίζει σε ακόμα πιο παραγωγικό μέλλον με τον ΠΑΟΚ ως το 2021".