ΠΑΟΚ: Μπαίνει ο Μαουρίτσιο!

ΠΑΟΚ: Μπαίνει ο Μαουρίτσιο!
Ενημερώθηκε: 04/09/19 - 15:46

Ο Μαουρίτσιο επιστρέφει στη δράση μετά τον δύσκολο τραυματισμό στους χιαστούς που τον κρατάει εκτός δράσης τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει μπει σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος του «δικεφάλου του Βορρά» και χθες συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό, δείχνοντας πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του, που υπολογίζεται αρχές Οκτωβρίου

Ο Φερέιρα ανυπομονεί να τον δει στη δράση, αφού θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις και ποιότητα στη μεσαία γραμμή, με δεδομένο, μάλιστα, ότι τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στο 4-4-2.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρεται συχνά στην σπουδαιότητα της απουσίας του Βραζιλιάνου και… τρίβει τα χέρια του που σύντομα θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Τα στοιχεία που βλέπει σε αυτόν είναι η πρωτοβουλία στην ατομική ενέργεια σε συνδυασμό με τα τρεξίματα, αλλά και η ικανότητά του να οργανώνει σωστά το παιχνίδι και να σκοράρει ερχόμενος από πίσω.

Επιπλέον, ένας ακόμα παίκτης που αναμένεται να μπει σύντομα και να ενισχύσει την μεσαία γραμμή είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Σουηδός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα του ίδιου ποδιού, ωστόσο και αυτός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη διάθεση του Φερέιρα και να δώσει πολύτιμες λύσεις στο κέντρο.