ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Κουλούρη

 
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Κουλούρη

Ενημερώθηκε: 28/03/19 - 19:08

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους (μέχρι την επόμενη) διανύει ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 16 τέρματα.

Παράλληλα, οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ομάδα του Περιστερίου έφεραν και την κλήση από τον Άγγελο Αναστασιάδη για τα παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με Λιχτενστάιν και Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Θεωρείται δεδομένο πως μετά το τέλος της φετινής χρονιάς ο Κουλούρης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτιμά δεόντως τα προσόντα του.

Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος στην υπόθεση. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κουλούρης σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, φτιάχνουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό «πακέτο» και αρκετές ομάδες του εξωτερικού αναμένονται να μπουν στην διεκδίκηση του Έλληνα φορ.

Εάν ο ΠΑΟΚ δεχτεί κάποια αρκετά καλή προσφορά, θεωρείται δεδομένο πως θα την εξετάσει σοβαρά και δεν αποκλείεται ο Κουλούρης να αγωνίζεται εκτός Ελλάδος την επόμενη σεζόν.