Πρίντεζης: «Δεν γυρίζουμε την πλάτη στην Εθνική. Κακώς βγήκε η επιστολή»

Πρίντεζης: «Δεν γυρίζουμε την πλάτη στην Εθνική. Κακώς βγήκε η επιστολή»
Ενημερώθηκε: 30/11/19 - 03:26

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της επιστολής του Γιώργου Πρίντεζη, την οποία έχουν συνυπογράψει Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης.

Ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη δημοσιοποίηση της επιστολής που απέστειλαν στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης, παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Πρίντεζης ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι άλλοι δύο συμπαίκτες του στην πειραϊκή ομάδα που συνυπέγραψαν το κείμενο δεν έχουν «γυρίσει την πλάτη» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και εξέφρασε την ευχή να βρεθεί λύση.

Ο 34χρονος φόργουορντ τόνισε: «Κακώς βγήκε αυτό που βγήκε, ήταν μια προσωπική επιστολή. Το περιεχόμενο, αν ήταν να βγει, θα έβγαινε τις επόμενες μέρες. Με αυτή την επιστολή εκφράζουμε μια δυσαρέσκεια για κάποια θέματα. Κανείς από μας δεν έχει γυρίσει την πλάτη στην Εθνική. Μακάρι να έχω την υγειά μου να βρεθώ ξανά εκεί. Βρεθήκαμε προσωπικά με τον κόουτς Ρικ Πιτίνο, τον οποίο εκτιμάμε. Όταν μάθαμε ότι θα είναι στην Εθνική χαρήκαμε. Έχουν γίνει κάποια πράγματα. Μακάρι να βρεθεί μια λύση και να δώσουμε το «παρών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ