Τελικοί Basket League: Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος την Κυριακή, ένταση στην κλήρωση

 
Τελικοί Basket League: Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος την Κυριακή, ένταση στην κλήρωση

Ενημερώθηκε: 15/06/18 - 15:40

Τελικοί Basket League: Άρχισε από νωρίς, ο πέμπτος τελικός που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο κλειστό του ΟΑΚΑ (19:00).

Στην σημερινή κλήρωση των διαιτητών, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, φτάνοντας στα γραφεία της ΕΟΚ τόνισε πως «… ήρθαμε για να γίνουμε μάρτυρες της ασυδοσίας της ΚΕΔ».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση αυτή σχολιάζοντας «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Αυτού του δόγματος είναι ο Ολυμπιακός», προφανώς καυτηριάζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» μετά από μακρά απουσία από τις κληρώσεις (με αιτιολογία πως δεν θέλουν να νομιμομοποιήσουν την ΚΕΔ) αποφάσισαν να εκπροσωπηθούν στην κλήρωση για τον πέμπτο τελικό.

Παράλληλα, για τον τελικό ορίστηκαν οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Ηλίας Κορομηλάς και Αναστάσιος Μάνος. Ο πρώτος και ο τρίτος ήταν διαιτητές στον δεύτερο αγώνα της σειράς, στο ΣΕΦ, ενώ ο τρίτος στον χθεσινό τέταρτο αγώνα της σειράς.

Κομισάριοι ορίστηκαν οι κ.κ. Βιδάλης και Ορφανός.