Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ανατροπή στην ανατροπή - «Όχι» από την επιτροπή του Πανθεσσαλικού

 
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ανατροπή στην ανατροπή - «Όχι» από την επιτροπή του Πανθεσσαλικού

Ενημερώθηκε: 27/04/23 - 22:00

Με ανακοίνωσή της, η Εταιρεία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου σχολίασε την ενημέρωση της ΕΠΟ αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο στάδιο του Βόλου.

Μεταξύ άλλων, σε αυτήν αναφέρεται πως «η επιτροπή αυτή θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό πάντως, αποκλείεται»

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμενόταν να γίνει στις 24 Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται εκεί που δεν πιάνει μελάνι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ