Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Τέλος οριστικά το Πανθεσσαλικό - Αναζητείται έδρα - Με κόσμο το παιχνίδι

 
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Τέλος οριστικά το Πανθεσσαλικό - Αναζητείται έδρα - Με κόσμο το παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 27/04/23 - 23:13

Το μεσημέρι ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου ως έδρα διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, το βράδυ η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ακυρώθηκε!

Αιτία, σύμφωνα με την επίσημη θέση της Ομοσπονδίας, είναι η ανακοίνωση της Επιτροπής Διαχείρισης του θεσσαλικού σταδίου, την οποία η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία χαρακτήρισε «χυδαία».

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων, από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής:

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ως εκ τούτου η αναζήτηση ξεκινά από το «μηδέν» με ζητούμενο ποια γήπεδα πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα, με κυριότερη εκείνη της «ουδέτερης έδρας».

Το σενάριο του ΟΑΚΑ είναι δύσκολα υλοποιήσιμο, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στη φυσική έδρα της μίας φιναλίστ (ΑΕΚ), άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ουδέτερο έδαφος.

Επιπροσθέτως, στο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες και κατά τρίτο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη διοίκησή του και την ΕΠΟ, καθώς η πρώτη έχει κάνει λόγο για οφειλές της Ομοσπονδίας, η οποία από την πλευρά της απάντησε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.

Δεν απομένουν λοιπόν παρά γήπεδα της επαρχίας, όπως για παράδειγμα οι «Ζωσιμάδες» στα Γιάννενα, το Παμπελοποννησιακό της Πάτρας και η AEL FC Arena, που περίπου ισαπέχουν από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ