Τραγωδία στη Μπουτεσλίγκα: Λίγο μετά την «ασίστ για το νικητήριο γκολ... ο πατέρας του πέθανε στην εξέδρα 

 
Τραγωδία στη Μπουτεσλίγκα: Λίγο μετά την «ασίστ για το νικητήριο γκολ... ο πατέρας του πέθανε στην εξέδρα 

Ενημερώθηκε: 16/12/18 - 11:52

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλόνισε τον αρχηγό της ομάδας της Στουτγάρδης, Κρίστιαν Γκέντνερ λίγο μετά το ματς με τη Χέρτα Βερολίνου.

Ο πατέρας του αρχηγού της Στουτγάρδης άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο λίγο του χθεσινού ματς (Σάββατο 16/12) με τη Χέρτα Βερολίνου.

Ο Χέρμπερτ Γκέντνερ, πατέρας του Κρίστιαν που λίγο νωρίτερα είχε βγάλει την ασίστ για το νικηφόρο γκολ του Μάριο Γκόμεζ στο 2-1, «έσβησε» στο γήπεδο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο Γκέντνερ, προέβη κανονικά σε δηλώσεις μετά τον αγώνα μη γνωρίζοντας απολύτως τίποτα για τον θάνατο του πατέρα του, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε αργότερα!

«Η Στουτγάρδη πενθεί τον θάνατο του πατέρα του αρχηγού της ομάδας Κρίστιαν Γκέντνερ, Χέρμπερτ Γκέντνερ, που πέθανε στο γήπεδο μετά το εντός έδρας ματς της Στουτγάρδης κόντρα στη Χέρτα. Ολόκληρος ο σύλλογος στέκεται στο πλευρό και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο γερμανικός σύλλογος.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις έβγαλαν κι άλλοι σύλλογοι της Μπουντεσλίγκα, καθώς η είδηση σόκαρε το γερμανικό ποδόσφαιρο.