Τσιτσιπάς: «Περήφανος που αγωνίζομαι για την Ελλάδα»

Τσιτσιπάς: «Περήφανος που αγωνίζομαι για την Ελλάδα»
Ενημερώθηκε: 15/02/19 - 14:04

Για όλα αυτά που θυσιάζει προκειμένου να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, για την οικογένεια του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, όπου κι αν είναι αυτό, αλλά και για τους επόμενους στόχους του, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην εκπομπή «Αυτόψία».

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην καθημερινή του ρουτίνα, η οποία είναι γεμάτη με προπονήσεις, βάρη στο γυμναστήριο, εντελώς διαφορετική από τους περισσότερους συνομήλικούς του.

Αυτό όμως δεν τον ξενίζει, καθώς ζει το όνειρό του και απολαμβάνει αυτά, τα οποία έχει κερδίσει με πολύ κόπο και ιδρώτα. Παράλληλα δεν άφησε ασχολίαστη την ήττα από τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν, τονίζοντας πως θα δώσει τα πάντα ώστε να γίνει καλύτερος και στην επόμενη «μονομαχία» τους, να κερδίσει τον Ισπανό!

Επίσης, αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά θέματα και συγκεκριμένα στις σχέσεις του, με τις γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο απασχολημένος με το τένις που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως είχε δεχτεί στο παρελθόν προτάσεις, ώστε να αλλάξει υπηκοότητα, κάτι που το αρνήθηκε αμέσως καθώς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα!».