Υπό αστυνομική προστασία ο Παναγιώτης Αναστόπουλος!

Υπό αστυνομική προστασία ο Παναγιώτης Αναστόπουλος!
Ενημερώθηκε: 06/05/19 - 12:12

Σε πρόσωπο των ημερών τείνει να εξελιχθεί ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Ο Έλληνας διαιτητής βγήκε από την κλήρωση της ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών την Τετάρτη 8/5 στο ΣΕΦ.

Οι αντιδράσεις του Ολυμπιακού, οι κινήσεις και οι ανακοινώσεις των «ερυθρολεύκων» κατά της διαιτησίας και το κλίμα που δημιούργησε σε ολόκληρη την μπασκετική κοινότητα, πως δεν θα κατεβεί να αγωνιστεί σε κανένα ματς της Basket League αν οριστούν σε παιχνίδια τους κάποιος εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου έχουνε προκαλέσει ένα ατελείωτο χάος στο πρωτάθλημα.

Αποκορύφωμα, η μετά τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου, «πρόσκληση» της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της, όπου έθεσε γενική είσοδο 1 ευρώ στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών την ερχόμενη Τετάρτη (8/5).

Να θυμίσουμε πως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος αμέσως μετά την κλήρωση της ΚΕΔ, είχε δηλώσει κώλυμα λόγω ασθένειας και δεν βρέθηκε στο παιχνίδι του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το προηγούμενο Σάββατο.

Μετά τη νέα επίθεση σε διαιτητή, αυτή στον Αλέξανδρο Τσαμούρη τα ξημερώματα του Σαββάτου και σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, μετά από σχετική απόφαση των αρμόδιων αρχών, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος τελεί υπό αστυνομική προστασία, για την πρόληψη οποιουδήποτε ενδεχόμενου κινδύνου.

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί ακόμα μια «μαύρη» σελίδα στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τις ενέργειές της. Μένει να φανεί που θα φτάσει το θέμα με τις καταστάσεις να είναι οριακές.