Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η ρωσόφωνη «Μαφία των Τσιγαράδων», σχετικά με την μαφιόζικη εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη της Greek Mafia, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες της δολοφονίας, που σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στο Χαλάνδρι, καθώς και του ανθρώπου που έδωσε την εντολή.
Συνεχώς πληθαίνουν οι αποκαλύψεις γύρω από τη μαφιόζικη δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη, η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/04) στο Χαλάνδρι.
Καταγγέλλεται περιστατικό «αστυνομικής βίας» κατά τη διάρκεια σύλληψης ατόμου στην περιοχή της Κηφισιάς - Το περιστατικό συνέβη το βράδυ την Πέμπτη 17/4
Οι συλληφθέντες αρχαιοκάπηλοι είχαν νοικιάσει κατοικία σε περιοχή του Ηρακλείου, την οποία είχαν μετατρέψει σε χώρο αποθήκευσης και παρουσίασης αρχαιολογικών ευρημάτων
Από την άλλη πλευρά, ο δολοφόνος του Ψαρρού, Θύμιος Ζούλας, πέθανε την δεκαετία του 1950, εγκαταλελειμμένος και έγκλειστος σε κάποιο ψυχιατρείο του «σοσιαλιστικού παραδείσου».
Ένα επίκαιρο βίντεο δημιούργησε κι έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με την Πασχαλινή έξοδο και την προσοχή που απαιτείται να δίνουν οι οδηγοί οχημάτων στους δρόμους, προκειμένου να μην θρηνούμε θύματα από τροχαία.
Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη γέφυρα Πολυκάστρου στον δήμο Παιονίας στο Κιλκίς με έναν Ιρακινό να απειλεί να πέσει από τη γέφυρα. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνδρας διαμένει στην δομή φιλοξενίας της Νέα Καβάλας και απειλεί να πέσει από τη γέφυρα επειδή επρόκειτο η σύζυγός του να μεταφερθεί σε άλλο camp.
«Διενεργείται προανάκριση και προσπαθούν να αντιληφθούν για ποιο λόγο συνέβη το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφερόμενη στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό.
Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούσαν ως πιθανότερο ενδεχόμενο πίσω από την εκτέλεση του άνδρα να κρύβονται λόγοι που αφορούν σε «δουλειές» με ναρκωτικά που για κάποιον λόγο «στράβωσαν»