Στην Πέλλα με εκλεκτή παρέα βρέθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης την Παρασκευή όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τοπικά στελέχη.
Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και χαλαρό κλίμα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με φίλους και στελέχη της ΔΗΜΤΟ Νέας Σμύρνης, καθώς και με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) τίμησε τον κ. Δημητριάδη για τη διαχρονική προσφορά και τη σταθερή στήριξή του στο άθλημα.
Η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου να επιβάλει πολυετείς ποινές κάθειρξης στους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση των υποκλοπών προκάλεσε άμεση πολιτική έκρηξη.
Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και με περισσό θράσος, ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να επανέλθει στο προσκήνιο, πετώντας το προσωπείο του δήθεν θεσμικού «rebranding» που φιλοτεχνούσε το τελευταίο διάστημα
Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Ηλείας, βρέθηκαν τοπικά στελέχη, φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, με τη συζήτηση να στρέφεται φυσικά και στην πολιτική επικαιρότητα.
Με δυναμική συμμετοχή στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Πρέβεζας.
Σε ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση στελεχών και μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (7/2) στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.
Μέσα σε κλίμα έντονης πολιτικής συσπείρωσης και συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Εύβοιας, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και κορυφαίων στελεχών της παράταξης.
Μετά την επιτυχή κατάκτηση της κορυφής, ο Γρηγόρης Δημητριάδης προχώρησε και ο ίδιος σε δημόσια δήλωση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Τη σημαία πάντα ψηλά. Μας έκανες περήφανους».
Θερμή ήταν η ανταπόκριση των παρευρισκομένων, με αρκετά στελέχη να απευθύνουν εγκάρδια λόγια προς το πρόσωπό του. Οι βουλευτές Αχαΐας τον ευχαρίστησαν δημόσια για την παρουσία και τη διαχρονική του στήριξη.
Το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) εκδήλωση του συλλόγου «Η Πίστη», στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης για τη διαχρονική προσφορά και στήριξή του στο έργο του συλλόγου.
Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και στον Γρηγόρη Δημητριάδη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη φρεγάτα «Κίμων» που υποδέχθηκαν τα ελληνικά νερά.
Συνάντηση με στελέχη της ΟΝΝΕΔ και φοιτητές της Δ.Α.Π.–Ν.Δ.Φ.Κ. από την Ιατρική και την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, στο πλαίσιο των επαφών του με τη νέα γενιά της παράταξης.
Συνάντηση με νέους και νέες της ΟΝΝΕΔ και μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενόψει των Χριστουγέννων είχε ο Γρηγόρης Δημητριάδης συγκεντρώνοντας τη μεγάλη οικογένεια των νέων της ΝΔ.
Ο ίδιος επιλέγει να ακούει τα προβλήματα στην πηγή τους, συζητώντας με όλους τους κλάδους που αντιμετωπίζουν ζητήματα. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε σημαντική συνάντηση με εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης από όλη την Ελλάδα.
Μήνυμα ενότητας αλλά και… διαχρονικότητας έστειλε ο πανταχού παρών Γρηγόρης Δημητριάδης συμμετέχοντας στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενος από το νέο αίμα της παράταξης.