Σε σοβαρές καταγγελίες για τη δράση εξτρεμιστικών στοιχείων προχώρησε η Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στον απόηχο των άγριων επεισοδίων που μετέτρεψαν το κέντρο της πόλης σε εμπόλεμη ζώνη τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σε έναν πρωτοφανή αριθμό προσαγωγών προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τη νύχτα χάους που εκτυλίχθηκε περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
«Προκάλεσαν φθορές και σε κάποιο υπηρεσιακό όχημα, εκτός του αστυνομικού τμήματος, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος», ανέφερε στον ΣΚΑΙ η Κ. Δημογλίδου
Έντονη αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήναςεπίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικού τμήματος, αυτή τη φορά στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, στην οδό Θήρας.
Ομάδα περίπου 50 ατόμων, μετά τη λήξη της συναυλίας του ΛΕΞ στο Καυτατζόγλειο, επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το τουρκικό προξενείο
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση με μολότοφ κατά τεσσάρων αστυνομικών μετά από πορεία υπέρ της Παλαιστίνης, το απόγευμα της Κυριακής. Oι δράστες αδιαφόρησαν για τους πολίτες που βρίσκονταν δίπλα στους μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ.
Υπάλληλος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εντόπισε το πρωί της Δευτέρας (26/5), σε υπόγειο κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής, τρεις σακούλες που περιείχαν, συνολικά 49 ακέραιες βόμβες μολότοφ.