Ομάδα περίπου 50 ατόμων, μετά τη λήξη της συναυλίας του ΛΕΞ στο Καυτατζόγλειο, επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το τουρκικό προξενείο
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση με μολότοφ κατά τεσσάρων αστυνομικών μετά από πορεία υπέρ της Παλαιστίνης, το απόγευμα της Κυριακής. Oι δράστες αδιαφόρησαν για τους πολίτες που βρίσκονταν δίπλα στους μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ.
Υπάλληλος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εντόπισε το πρωί της Δευτέρας (26/5), σε υπόγειο κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής, τρεις σακούλες που περιείχαν, συνολικά 49 ακέραιες βόμβες μολότοφ.
Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη όπου αστυνομικές δυνάμεις καταδιώκουν ομάδα ατόμων που εξαπέλυσε επίθεση με βόμβες μολότοφ μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο