Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 29χρονος οδηγός που προκάλεσε το φονικό τροχαίο στη Λούτσα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 24χρονος και τραυματίστηκαν σοβαρά τρία ακόμη άτομα.
Μια ημέρα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη έλαβε ο 29χρονος οδηγός που τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 29 Νοεμβρίου προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα, στο οποίο ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του και δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 29χρονος οδηγός,ο οποίος το περασμένο Σάββατο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αρτέμιδα, παρέσυρε και σκότωσε έναν 24χρονο και τραυμάτισε δύο γυναίκες.
Τραγωδία στην Αρτέμιδα Αττικής σήμερα το πρωί όταν αστυνομικός παρέσυρε πεζό με το ιδιωτικό όχημά του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του. Το όχημα στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός συνελήφθη άμεσα.
Συνεχίζονται οι προσαγωγές και οι συλλήψεις για το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε χθες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όταν Τούρκοι υπήκοοι, μέλη της συμμορίας “Daltons” άνοιξαν πυρ, σε όχημα στο οποίο επέβαιναν άντρες της ΕΥΠ καθώς, όπως φαίνεται, νόμιζαν ότι ήταν μέλη αντίπαλης συμμορίας.
Κι άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως. 32χρονος γρονθοκόπησε την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους στην περιοχή της Αρτέμιδας.
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στις Αρχές, καθώς υπήρξε ενημέρωση για εμπρηστική επίθεση σε καφετέρια στην Αρτέμιδα Αττικής, επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος.
Σε εφιάλτη μετατράπηκε η βόλτα με το ποδήλατο για ένα 11χρονο αγόρι στην Αρτέμιδα. Το παιδί δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και νοσηλεύεται τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη την Αστυνομία για την εξιχνίαση της δολοφονίας των 6 Τούρκων στη Λούτσα, ενώ τόνισε ότι: «καμία εγκληματική δραστηριότητα από δίκτυα διεθνή ή εγχώρια δεν μένει ανεξιχνίαστη και οι υπεύθυνοι παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη».
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα, καθώς πιστόλι 9 χιλιοστών εντοπίστηκε την Τρίτη στην περιοχή της Ραφήνας, 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του μακελειού.