Ο Γιώργος Καραμέρος ανακοίνωσε την ένταξή του στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛ.Α.Σ.) του Αλέξη Τσίπρα, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από τη βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Την παραίτησή του από κάθε κομματική ιδιότητα, καθώς και από τη βουλευτική του έδρα, υπέβαλε ο Γιώργος Καραμέρος, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, τον οποίο ενημέρωσε προσωπικά για την απόφασή του.
«Όταν ένα κόμμα έχει πέσει στο 18% και έχει διαλυθεί σε κομμάτια, υπάρχει πρόβλημα συνοχής», είπε ο βουλευτής της ΝΔ - «Ντροπή σας, αυτός είστε», η απάντηση
Με αφορμή αναφορά του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Καραμέρου στο θέμα του κατώτατου μισθού και πως «το 46% των πολιτών είναι με μισθό κάτω από 1.000 ευρώ» άμεση ήταν η απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Κωνσταντοπούλου τσαλαβουτάει σε δεξιές λάσπες» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου Γιώργος Καραμέρος σε συνέντευξή του.
Ο Γιώργος Καραμέρος αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Κουμουνδούρου. Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα είναι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλου.
Ανακάλεσε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Καραμέρος, την αναφορά που είχε κάνει στον ΣΚΑΪ για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Νωρίτερα, ο κ. Μαρινάκης προειδοποίησε ότι αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακαλέσει τότε θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του.
Νέα τροπή παίρνει η διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ με το αίτημα - πρόταση να μη γίνει ο δεύτερος γύρος των εκλογών για να αποφευχθεί η πόλωση - Διεργασίες, συμμαχίες, επαναπροσδιορισμοί και... λάσπη