«Κόκκινο πανί» το νέο iOS 11.0.3 για την Apple (ΦΩΤΟ)

«Κόκκινο πανί» το νέο iOS 11.0.3 για την Apple
Ενημερώθηκε: 18/10/17 - 18:01

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Apple ύστερα από τα πολλά παράπονα χρηστών της που αφορούν στην αναβάθμιση λογισμικού της και στα προβλήματα που έχει προκαλέσει.

Φαίνεται πως το νέο 11.0.3 δημιουργεί ποικίλα προβλήματα με κυρίαρχο τη δραστική επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής, ενώ εξίσου σημαντικά και πολλά είναι τα παράπονα που αφορούν σε καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες πολλών εφαρμογών.

«Κόκκινο πανί» το νέο iOS 11.0.3 για την Apple

Το νέο λογισμικό της Apple λοιπόν  φτάνει σε όγκο αρχείων εγκατάστασής του φτάνουν τα 285ΜΒ και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται για σημαντική μείωση της μπαταρίας ακόμη και σε κατάσταση αναμονής του κινητού. Και ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τη  δημοφιλή εταιρεία είναι πως μέσα σε μόλις, τρεις εβδομάδες, το iOS 11.0.3 είναι το τέταρτο λογισμικό που αντικαθιστά το προηγούμενο. 

Να σημειωθεί πως υπάρχουν και πολλές αναφορές για προβλήματα σχετικά με τη συνολική σταθερότητα, το TouchID και το Bluetooth. Το iPhone SE φαίνεται να είναι το μοντέλο που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα, τα iPhone 6 και 6 Plus, 6s και 6s Plus, 7 και 7 Plus, ακόμα και το νέο 8 λέγεται ότι παρουσιάζουν σοβαρές δυσλειτουργίες της μπαταρίας.

Η επίσημη σελίδα στο twitter έχει από τα πρώτα λεπτά γεμίσει με αρνητικά σχόλια και παράπονα χρηστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως θα διαγράψετε όλα τα δεδομένα από το κινητό σας