«Κατέβηκε» εφαρμογή που «έγδυνε» γυναίκες και είχε γίνει viral

«Κατέβηκε» εφαρμογή που «έγδυνε» γυναίκες και είχε γίνει viral
Ενημερώθηκε: 29/06/19 - 11:15

Η εφαρμογή DeepNude πέρασε την τέχνη του photoshop σε... άλλο επίπεδο χρησιμοποιώντας αλγόριθμο για να εξαφανίσει τα ρούχα ενός ανθρώπου από μία εικόνα.

Μόλις για λίγες ώρες τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή DeepNude, η οποία πρόβαλε να γίνει πάντως εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς δημιουργούσε φωτογραφίες γυμνών γυναικών, εισάγοντας απλά φωτογραφίες τους στις οποίες φοράνε κανονικά τα ρούχα τους.

Η δωρεάν έκδοση προέβλεπε υδατογράφημα μεγάλου μέγεθος, ενώ η επί πληρωμή έκδοση με κόστος 99 ευρώ προσέθετε πάνω στη φωτογραφία ένα μικρότερο υδατογράφημα και έδινε τη δυνατότητα εξαγωγής της φωτογραφίας σε υψηλή ανάλυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην επίσημη ιστοσελίδα και έτσι οι δημιουργοί του DeepNude ανακοίνωσαν την πλήρη απόσυρση της.

«Δημιουργήσαμε αυτή την εφαρμογή πριν από μερικούς μήνες για να διασκεδάσουμε τους χρήστες μας. Υποθέταμε ότι θα είχαμε λίγες πωλήσεις κάθε μήνα. Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι θα γνώριζε τόση επιτυχία ώστε να μην μπορούμε να ελέγξουμε τη χρήση της», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι δημιουργοί.

«Παρά τα μέτρα προστασίας που λάβαμε, αν περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι την χρησιμοποιήσουν, η πιθανότητα να γίνει κακή χρήση είναι πολύ μεγάλη. Δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά με αυτόν τον τρόπο», συμπλήρωσαν.

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr