Νέα επίθεση Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι πιόνι του ΝΑΤΟ

 
Νέα επίθεση Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι πιόνι του ΝΑΤΟ

Ενημερώθηκε: 31/08/22 - 19:38

Με αμείωτη ένταση εξακολουθεί η Άγκυρα να εξαπολύει «βολές» κατά της Ελλάδας, αυτή τη φορά ο Τούρκος Πρόεδρος, Ερντογάν, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είναι πιόνι του ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι "χθες ήταν εκείνοι που έδειξαν την εχθρότητά τους προς τη χώρα μας και το έθνος μας μέσω της μαριονέτας της οποίας κρατούν το σχοινί στα χέρια τους, σήμερα είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο".

Στη συνέχεια είπε: "γνωρίζουμε ότι αυτοί που προκαλούν αναταραχή με παρενοχλήσεις και απρέπειες στο Αιγαίο είναι μόνο πιόνια, τον πραγματικό αγώνα τον δίνουν αυτοί που βρίσκονται πίσω τους".

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε με ακόμη πιο σκληρά λόγια "Γνωρίζουμε πολύ καλά τον πονόκοιλο πίσω από τον θόρυβο που προκαλούν για να υπονομεύσουν τα συμφέροντα της χώρας μας στην ανατολική Μεσόγειο".

"Γνωρίζουμε πολύ καλά που μεταφέρει το ΝΑΤΟ δυνάμεις με πολύ πιο ήπιους λόγους".

Άφησε και άλλες αιχμές."γνωρίζουμε πολύ καλά αυτούς που κρατούν την Τουρκία στην πόρτα, ενώ η ΕΕ εντάσσει χώρες που δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί μας, ούτε σε οικονομικά ούτε σε δημοκρατικά πρότυπα".

Παράλληλα, με ψευδείς ισχυρισμούς για δήθεν ενεργοποίηση των ελληνικών S-300 και τη στοχοποίηση τουρκικών F-16. Μάλιστα ενέπλεξε και το ΝΑΤΟ επιχειρώντας εμμέσως να μπλοκάρει την προμήθεια των F35. Μιλώντας σε εκδήλωση για την εθνική γιορτή της Τουρκίας, τη νίκη του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων στη Μικρά Ασία, ζήτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να πάρουν θέση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ