Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 1/12 & 02/12/2018

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 31/11/2018 & 1/12/2018

Ενημερώθηκε: 01/12/18 - 23:51

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, κάνοντας λόγο για συναισθηματικές προκλήσεις.

Πλανητικές επιρροές του Σαββατοκύριακου.

Η Σελήνη θα ολοκληρώσει την πορεία της μέσα στο ζώδιο της Παρθένου, κάτι που για πολλούς θα φέρει πρακτικά θέματα στο προσκήνιο. Βέβαια η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον πλανήτη του ξαφνικού, Ουρανό, θα διασπάσει τις προσωπικές σχέσεις και θα βάλει σε αμφισβήτηση νέα οικονομικά ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα φέρει σίγουρα αναστατώσεις σε προσωπικά ζητήματα. Ο Άρης συμμετέχει στο αναστατωμένο αυτό διήμερο, βάζοντας [φωτιά] σε ότι θεωρείτε πλέων βάρος.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα πρέπει αυτό το διήμερο να περιμένετε από τους άλλους να σας καταλάβουν και να διαφυλάξουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Φιλικά πρόσωπα θα σας προβληματίσουν και ίσως να πρέπει να είστε πολύ φειδωλοί σε ότι αποφασίζετε. Η Σελήνη απο την Παρθένο, ευνοεί κάποια σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο, όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε παραπάνω με πρακτικά θέματα, αλλά και να βάλετε σε σειρά οικονομικές υποθέσεις, που ζητούν τώρα τις λύσεις τους. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον Σκορπιό και αυτό θα σας κάνει να αναθεωρήσετε επαγγελματικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ταραγμένη περίοδος αυτή για σας, αλλά με πολλές προκλήσεις που πολύ πιθανόν θα σας δυναμώσουν και κυρίως θα σας βάλλουν σε μία νέα πολύ καλή πορεία. Την Κυριακή θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας και με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Την προσοχή σας θα πρέπει να την στρέψετε στις καθημερινές σας επαφές και συναντήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και αυτό γιατί μία ανατροπή θα σας προβληματίσει. Προσοχή να δώσετε επίσης σε οικονομικά ζητήματα, γιατί θα υπάρξουν χρονικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη το Σάββατο ακόμη μέσα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο πρακτικούς, ενώ θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τις οικονομικές σας συναλλαγές. Οι συζητήσεις δεν θα έχουν καλή κατάληξη, γι αυτό το λόγο απαλλαγείτε από πολλές σκέψεις που δεν χρειάζονται επί του παρόντος.

ΖΥΓΟΣ

Η κυριότερη πλανητική επιρροή για σας, αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι σαφώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Οι σχέσεις λοιπόν κλονίζονται και πολλά θέματα που θεωρούσατε [βολεμένα] στην ζωή σας, έχουν αρχίσει να τρίζουν εκ θεμελίων. Φροντίστε να δείτε την ανατροπή σαν ένα θετικό βήμα προς την αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με μία πολύ έκρυθμη κατάσταση, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Θα πρέπει να δείτε κάποια πράγματα με πολύ ηρεμία και να αποφύγετε τις εντάσεις, που τελικά δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Την Κυριακή θα θελήσετε να βρεθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα και να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, θα είναι αρκετά έντονο για σας, κυρίως σε συναισθηματικά θέματα. Το Σάββατο η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει ώθηση σε επαγγελματικά θέματα, αλλά οι δυσκολίες δεν θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε αυτό που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύο μέρες που θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις που δυστυχώς θα σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να ήρθε η στιγμή να δείξετε τι πρεσβεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη με τον κυρίαρχο πλανήτη του ζωδίου σας Ουρανό, ταράζει την προσωπική σας ζωή και μεγεθύνει τα προβλήματα των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα διήμερο που τα λάθη έχουν την τιμητική τους. Αφήστε λοιπόν έξω από την ζωή σας άτομα και καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα και δεν σέβονται τις επιθυμίες σας. Τα συναισθήματα σας, θα χάσουν για λίγο τον σωστό παραλήπτη.