Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου 2018

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου 2018
Ενημερώθηκε: 17/11/18 - 00:18

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018, κάνοντας λόγο για συναισθηματικές προκλήσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζουν κάποια θέματα να προσκρούουν σε εμπόδια και ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, θα περιορίσει τα σχέδια σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα θα είναι στάσιμα και οι σκέψεις σας δεν θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από το Σάββατο θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, κάτι που για σας σημαίνει αναβολή σε υπογραφές και συμφωνίες. Η οικονομική εξάρτηση σας με άλλα άτομα, θα σας προβληματίσει, λόγο των καθυστερήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, βρίσκεται πλέον σε ανάδρομη πορεία και στήνει επικοινωνιακά εμπόδια, κάτι που θα σας προβληματίσει σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι παρεξηγήσεις με τους άλλους, ίσως να είναι πιο συχνές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα αρχίσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του, με αποτέλεσμα συζητήσεις, υποσχέσεις, μηνύματα, να μην έχουν αρχή και τέλος. Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν.

ΛΕΩΝ

Το διήμερο αυτό, θα πάρει μία πολύπλοκη για σας μορφή, κάτι που θα σας κάνει να σκέφτεστε και να ενεργείτε με λάθος τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο μήν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και τώρα θα πρέπει να δουλέψετε πάνω σε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχετε δεδομένο. Οι αποφάσεις και οι αλλαγές με ανάδρομο Ερμή, το μόνο που θα δείτε να συμβαίνει είναι, το χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα νιώσετε ότι οι καταστάσεις σας πιέζουν υπερβολικά και οι διέξοδοι έχουν χαθεί δια μαγείας. Ο ανάδρομος Ερμής, θα σας δημιουργήσει μία [θολή] επικοινωνιακή περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας εμποδίσει αρκετά σε κάθε σκέψη και ενέργεια, που αποσκοπεί σε οικονομικές απολαβές. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα έχετε και το πιο ήσυχο διήμερο, εφόσον θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εκτός από τον Άρη στους Ιχθύες και τον ανάδρομο Ερμή μέσα στο δικό σας ζώδιο. Ανοίγει λοιπόν το κεφάλαιο, [ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών].

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία ταλαιπωρία, περισσότερο ψυχική, κάτι που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Μην πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι στις ανακρίβειες κάποιων, που πρόχειρα διαδίδουν ειδήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε καταστάσεις και σχέσεις που για κάποιους λόγους μπορεί να θελήσουν να σας βλάψουν ηθικά. Η συμμετοχή σας σε μία συλλογική δράση, μπορεί να σας εκθέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει ένα τεταμένο κλίμα και αρκετά περίπλοκο σε επαγγελματικά θέματα. Φροντίστε να μην εκτίθεστε κοινωνικά.