Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το  Σάββατο και την Κυριακή 19-20 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 19/01/19 - 10:42

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου 2019.

Πλανητικές επιρροές Σαββατοκύριακου

Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές. Η επιρροή επίσης της έκλειψης Σελήνης της Δευτέρας, έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον πλανήτη του απρόβλεπτου, τον Ουρανό, θα φέρει αρκετή ένταση και ανατροπές. Με την είσοδο του Ήλιου την Κυριακή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε καινούρια δεδομένα στην κοινωνική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σίγουρα αυτό το διήμερο θα νοιώθετε κάποιες ανατροπές και αλλαγές που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Με την είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να αλλάξουν για λίγο τα σχέδια σας και να επηρεαστεί και η ψυχολογία σας. Μία αδιαθεσία θα σας κάνει να αποτραβηχτείτε για λίγο από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Την Κυριακή θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές, που θα επηρεάσουν κυρίως την κοινωνική σας υπόσταση. Φροντίστε να μην πιέσετε καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο και αφήστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Πολλά θα μπορούσαν να ανατραπούν σήμερα και αύριο στην ζωή σας. Μην πεισμώσετε με καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές που δεν θα πρέπει να τις φοβηθείτε και ίσως να πρέπει να έχετε όλη σας την προσοχή στραμμένη σε κάθε αλλαγή. Η τύχη μπορεί να έρθει κοντά σας, με έναν ιδιόρρυθμο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάνει τις τελευταίες και ίσως και τις πιο δύσκολες όψεις με τον Ήλιο και την Σελήνη την Δευτέρα. Αυτό θα πρέπει να σας κάνει να βρίσκεστε σε εγρήγορση σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ένα έκρυθμο και ανατρεπτικό διήμερο, με απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν την γνώμη για μία άποψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με τον πλανήτη του απρόβλεπτου, θα σας δημιουργήσει ένταση και ανατρεπτικές καταστάσεις, σε προσωπικά, αλλά και οικονομικά θέματα. Φροντίστε μην εκτεθείτε με συζητήσεις που θα κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, αφεθείτε στην ανατροπή, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θα θέλετε. Η Σελήνη επίσης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει ανήσυχους με την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο μάτι του κυκλώνα αυτό το διήμερο οι προσωπικές σας σχέσεις και γενικά η καθημερινότητα σας. Μία αδιαθεσία είναι πολύ πιθανόν να γίνει, εφόσον ο Ήλιος θα δεχθεί την αρνητική επιρροή του Ουρανού.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε να πάρετε οικονομικά ρίσκα και συναισθηματικές αποφάσεις. Μπορεί να έχετε κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που σας έχουν δείξει έντονα τις προθέσεις τους, στο να έρθουν πιο κοντά σας.