Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019
Ενημερώθηκε: 04/01/19 - 00:03

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 4  Ιανουαρίου 2019.

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές πλανητικές επιρροές, που θα βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο την καθημερινότητα μας. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερο, βάζοντας σε προτεραιότητα την καριέρα και την κοινωνική ζωή. Η θέση της Σελήνης βέβαια βρίσκεται σε αδυναμία και με την επερχόμενη έκλειψη Ηλίου στις 6/1, ήδη έχει αρχίσει να δείχνει μία γενική αναστάτωση και τραγικά γεγονότα, σε κοινωνικά θέματα ... που αφορούν κυρίως παιδιά και νέους ανθρώπους.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα αποδειχθεί κατάλληλη, για να κάνετε πιο ξεκάθαρη την θέση σας στους άλλους, κυρίως σε εκείνους που δεν θέλουν να ρισκάρουν τίποτα για σας. Η βοηθητική όψη του Ερμή με τον Ουρανό, σας δίνει ευστροφία σε κάθε νέα πρόκληση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σήμερα κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι με την σωστή καθοδήγηση από κάποιους, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, στο να αποφασίσετε σημαντικά πράγματα και να βάλετε σε μία σειρά τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Φροντίστε να μην [κλείσετε] την πόρτα σας, σε νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα αρχίσει έναν νέο κύκλο καταστάσεων και γεγονότων που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε έντονη την διάθεση να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε και να ονειρευτείτε. Βάλτε όρια στις προσδοκίες σας, γιατί μπορεί να πληγωθείτε στο τέλος, από κακή εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε μία εσωτερική δύναμη σήμερα, που θα σας καθοδηγεί σε σωστές αποφάσεις και ουσιαστικά ορθές σκέψεις, σε θέματα που σας αφορούν. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, συμμετέχει στην συναισθηματική και υλική σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε αναπάντεχες συναντήσεις και μηνύματα, που θα σας φέρουν χαρά και θα μπορέσετε να ξεφύγετε για λίγο από κάποιες συναισθηματικές εντάσεις. Η Σελήνη βέβαια στη νέα της θέση, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας προβληματίσει σε οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές συναλλαγές θα υπάρξουν σήμερα και οι σκέψεις σας θα κατευθυνθούν, για μία νέα επαγγελματική προοπτική, με καλύτερες, έως τις μέχρι τώρα συνθήκες. Πολύ πιθανόν να συναντηθείτε με άτομα, που θα πρέπει να πάρετε μαζί τους κάποιες πρακτικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλές επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και ίσως ξεχωρίσετε μέσα από ένα σύνολο ανθρώπων που ασχολούνται με το ίδιο με σας εργασιακό αντικείμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα θα είναι πολύ θετικές για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε έντονα με θέματα υγείας αλλά και με παρασκηνιακές καταστάσεις από τις οποίες θα αντλήσετε κάποια θετικά στοιχεία για την ζωή σας. Θα πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία, ώστε να μην είστε εκτεθειμένοι σε κινδύνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κοινωνικό περιβάλλον σας βοηθά, ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες να βελτιώσετε την υλική σας υπόσταση. Κάποια πολύ καλά νέα, θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.