Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου
Ενημερώθηκε: 08/12/17 - 00:01

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Από σήμερα θα δείτε κάποια οικονομικά θέματα να παίρνουν μια καλύτερη πορεία. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία αλλαγή κατεύθυνσης και πολύ πιθανόν να ανανεωθείτε παίρνοντας νέες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα ανοίγουν νέοι ορίζοντες στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία που θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Ότι στο παρελθόν σας είχε στεναχωρήσει τώρα βρίσκεται η λύση.

ΔIΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά σας θέματα αρχίζουν και σας απασχολούν έντονα. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε σε καθημερινή βάση.

ΚΑΡΚIΝΟΣ: Με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η συναισθηματική σας ζωή αποκτά νέα δυναμική. Ίσως σε κάποια δύσκολη κατάσταση να μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείται.

ΛΕΩΝ: Μπορεί σήμερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα να διεκδικήσουν τον χρόνο σας. Βέβαια θα είναι μια μέρα πολύ ευχάριστη και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να νοιώσετε ελευθερία και ολοκλήρωση. Επικοινωνία με δικά σας πρόσωπα θα σας φέρει χαρά.

ΠΑΡΘEΝΟΣ: Η Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα σας φέρει ευχάριστα νέα που αφορούν την οικογένεια. Πολύ πιθανόν να σας κάνουν σήμερα μια ερωτική εξομολόγηση, να λάβετε ένα δώρο, ή να φτιάξετε τον χώρο σας.

ΖΥΓOΣ: Τα χρήματα σήμερα θα σας απασχολούν ακόμη περισσότερο και ίσως να μπορέσετε να δείτε από άλλη σκοπιά τις ανάγκες σας. Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να βάλετε βάσεις σε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη που θα αφορά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας θέματα. Με σωστούς χειρισμούς θα μπορέσετε να κερδίσετε την εύνοια κάποιων.

ΤΟΞOΤΗΣ: Με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας κάνει να δείτε πιο ουσιαστικά και σε βάθος κάποια προσωπικά σας θέματα. Ίσως να θέλετε να κρύψετε τα συναισθήματα σας, αλλά δεν θα είναι εφηκτό.

ΑΙΓOΚΕΡΩΣ: Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις αποκτούν άλλη μορφή και πολύ πιθανόν να μπει στην ζωή σας κάποιο μοιραίο πρόσωπο που θα σας αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Σελήνη σε θέματα προσωπικά, δεν έχετε παρά να περιμένετε μια καλυτέρευση στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Πολύ πιθανόν να βάλετε στο μυαλό σας νέα επαγγελματικά σχέδια.

ΙΧΘYΕΣ: Βρείτε χρόνο να κοιτάξετε πιο σοβαρά την προσωπική σας ζωή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν είναι όλοι ειλικρινείς και πολύ πιθανόν να μην θέλουν την ευτυχία σας. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας.