Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 12 Ιουλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 12 Ιουλίου, από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 12/07/18 - 00:01

Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 12 Ιουλίου.

 

ΚΡΙΟΣ: Οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα και μάλλον θα έρθουν την στιγμή που δεν περιμένατε. Το ενδιαφέρον σας για ένα πρόσωπο, δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο έρωτας μάλλον έρχεται απρόσκλητα και εσείς ζείτε σε μία πιο Καλοκαιρινή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Φιλικά άτομα βρίσκονται κοντά σας και συμμετέχουν στην καλή σας διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην έχετε και την πιο ήρεμη μέρα, θα έχετε όμως αρκετές λύσεις για τα θέματα που σας αφορούν. Φροντίστε να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα ταξίδι θα σας δώσει την χαρά να βρεθείτε μακριά από τις καθημερινές έγνοιες. Η αυριανή έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο σας, σας επηρεάζει  από σήμερα και σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους με το περιβάλλον σας.

 

ΛΕΩΝ: Κάτι σας κάνει να σκέφτεστε με στεναχώρια μία προσωπική σας υπόθεση. Εκείνο που θα πάρετε από το σύμπαν σαν [μάθημα] για την εξέλιξη σας, είναι ότι θα πρέπει να σκέφτεστε και τις επιθυμίες των άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό, που αφορά κυρίως την επαγγελματική και οικονομική σας πορεία. Μην φοβηθείτε την υπέρβαση.

 

ΖΥΓΟΣ: Ίσως να μην βρίσκεστε και στην πιο [εύκολη] περίοδο, αλλά θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε περισσότερο τους πνευματικούς και συναισθηματικούς σας μηχανισμούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους, έχουν μία ρευστότητα και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Βέβαια δεν θα λείπουν τα καλά νέα από υποθέσεις που εκκρεμούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή μέρα για ότι αφορά συζητήσεις και επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται μακριά σας. Μία μετακίνηση θα σας δώσει πολύ χαρά, αλλά προσέξτε την υπεραισιοδοξία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε αρκετά προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η αυριανή έκλειψη Ηλίου, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει μία γεύση από το μέλλον, που αφορά την συναισθηματική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε μία πολύ γεμάτη καθημερινότητα. Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε είναι πόσο καλά θα διαχειριστείτε τις συνεχόμενες  προκλήσεις που παρουσιάζονται όλο αυτό το διάστημα.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Πολύ καλές προοπτικές θα υπάρξουν σε θέματα επικοινωνιακά και πνευματικών αναζητήσεων. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα γλυκάνει τις σχέσεις σας με τους άλλους.