Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 09/01/19 - 23:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη σήμερα στους Ιχθύες, θα δώσει μία συναισθηματική νότα σε κάθε εκδήλωση και αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ: Μία ήσυχη μέρα από κάθε άποψη. Ίσως μάλιστα να νιώσετε ότι πρέπει να αποτραβηχτείτε για λίγο από τις πολλές ασχολίες σας, βάζοντας μία πιο εσωτερική ανάγκη σας να σας καθοδηγεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με την Σελήνη να επηρεάζει σήμερα την κοινωνική σας ζωή και το φιλικό σας περιβάλλον, μπορείτε με ευκολία να αναπτύξετε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με άτομα που σας ταιριάζουν σε πολλά επίπεδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν και πολύ πιθανόν να παγιωθούν κάποιες καταστάσεις που θα σας ευνοήσουν στο μέλλον. Οικονομικές συμφωνίες θα έχουν σωστή τοποθέτηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι η συναισθηματική σας ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα. Φροντίστε να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

ΛΕΩΝ: Με την Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα, θα έχετε οικονομικά θέματα να σας απασχολήσουν και ιδίως εισοδήματα που αφορούν συνεργασίες ή κοινή διαχείριση χρημάτων με άλλα πρόσωπα. Ο ερωτικός τομέας θα έχει κάποιες αναταράξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μία ισορροπημένη μέρα, σε κάθε τομέα, κάτι που θα λειτουργήσει πολύ θετικά. Ήρθε βέβαια η στιγμή να βάλετε τους όρους σας, στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, που είχαν το τελευταίο διάστημα ξεφύγει από την προσοχή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν με ένταση, αλλά θα έχετε την τάση να απομονώνεστε στις σκέψεις σας, κάτι που αποδειχθεί λάθος τακτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μπορέσετε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που σας είχαν πληγώσει κατά το παρελθόν. Πολύ πιθανόν να ανακαλύψετε, μέσα από συγκυρίες που θα συμβούν, μυστικά που σας αφορούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί σήμερα η ψυχολογία σας να μην είναι αυτή που πρέπει για να αντιμετωπίσετε τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν. Αφιερώστε λίγο χρόνο για την οικογένεια σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα υπάρξουν πολύ πλούσιες ιδέες και πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται αρκετά μακρυά από εσάς. Μια επαγγελματική πρόταση θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά πράγματα, αλλά εκεί που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας , είναι το οικονομικό σκέλος. Φροντίστε λοιπόν να μην παρασυρθείτε από σκέψεις και συναισθήματα και κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δέχεται την καλή ενέργεια των πλανητών και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την ημέρα αυτή, για να κάνετε πράγματα που θα έχουν καλή εξέλιξη μακροπρόθεσμα.