Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 16/01/19 - 23:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές
 

Η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, κάνοντας την επικοινωνία πιο ανάλαφρη και τις σκέψεις μας επίσης.

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στην νέα της θέση, σας δίνει μεγαλύτερο εύρος στην επικοινωνία και σας χαρίζει μία πιο ανάλαφρη επαφή με τους άλλους. Θα υπάρξουν καινούριες ιδέες που πρέπει να ολοκληρώσετε το επόμενο διάστημα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ευνοϊκή μέρα για να δείτε τα οικονομικά σας και να φροντίσετε μία εκκρεμότητα. Θα προσέξετε βέβαια την τάση στο να κάνετε κάποιες σπατάλες, που σίγουρα αύριο θα μετανιώσετε για αυτές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μια κάπως ανάλαφρη επιρροή στην ζωή σας, εφόσον συμμετέχει και η όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη, που μάλλον σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων, επιπόλαιοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα υγείας που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τους άλλους, σε σημείο που να γίνετε υπερπροστατευτικοί με όχι καλά αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ: Πολύ πιθανόν να προκύψουν σήμερα νέες επαφές με άτομα που θα είναι για σας ιδιαίτερα χρήσιμα, για κάποιους λόγους. Μπορεί να έχετε κάποιες συναισθηματικές αναθεωρήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μία πολύ πιεστική μέρα, που θα αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Μπορεί επίσης να έχετε μία τάση υπερβολής, για ότι αφορά το σπίτι σας και την διακόσμηση του.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένα ταξίδι, μία μετακίνηση, κάποια πνευματική σας αναζήτηση, θα σας δώσει την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από ότι γνωρίζετε έως τώρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με οικονομικά θέματα και συναισθηματικές αναστατώσεις θα ξεκινήσει αυτή η μέρα για σας. Μην αφήσετε τους άλλους να περιπαίζουν τις ικανότητες σας και να σας μειώνουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε μία αρκετά ενεργή προσωπική ζωή, κάτι που θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για την αλήθεια των καταστάσεων που θα επικρατούν. Όσο για τα μηνύματα που θα λάβετε, κρατείστε μικρό καλάθι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι μία μέρα που δεν θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση σε ότι ακούσετε από τους άλλους. Μπορεί να έχετε μία εσωτερική ανησυχία για ένα προσωπικό θέμα, που δεν είναι τοποθετημένο σωστά στην ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε σε σχεδιασμούς και επαφές που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μπορεί να έχετε μία νέα ιδέα, όπου θα αναπτυχθεί το επόμενο διάστημα.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Μία ένταση σήμερα δεν θα την αποφύγετε και ίσως να γίνει η αιτία να πληγωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.