Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 21/02/19 - 00:05

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της Γης.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε την αίσθηση, ότι πολλά πράγματα έχουν αρχίσει να σας δημιουργούν μία διαφορετική εικόνα, από εκείνη που είχατε τους τελευταίους μήνες, για την προσωπική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, φροντίζει να σας ανανεώνει με δυναμικό τρόπο, βάζοντας στην άκρη τους φόβους, που σας είχαν στοιχειώσει για ένα μακρύ χρονικό διάστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές σε κάθε νέα σας επιδίωξη, ιδίως αν οι βλέψεις σας έχουν το οικονομικό όφελος. Φροντίστε να έχετε τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία επίσης σημαντική μέρα για σας, ώστε να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, όπως επίσης να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για μία νέα προσέγγιση ή συνεργασία.

 

ΛΕΩΝ

Μπορεί να μην είστε στην πιο θετική περίοδο, όμως θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, να βάλετε κάποια σειρά σε οικονομικά θέματα. Μετά το απόγευμα, θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας με τους άλλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και για άλλη μία μέρα φροντίζει να σταθεροποιεί πολλές καταστάσεις και να σας κάνει περισσότερο μαχητικούς για μία ιδέα, ή άποψη.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάποια οικογενειακά θέματα που σας είχαν προβληματίσει, σταδιακά θα αρχίσουν να σας εγκαταλείπουν ευχάριστα. Μπορεί να αναθεωρήσετε κάτι που σας χαρακτήριζε, σαν επιλογή ή ιδέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι καλό θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε μία νέα πορεία την συναισθηματική σας αναζήτηση. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα υπάρχουν πολλά γεγονότα, που θα σας δώσουν χαρά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε πολλά θέματα που σας έχουν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά εκείνα που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, είναι τα επαγγελματικά σας και η οικονομική σας πορεία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώνονται πολλές υποθέσεις σας, ιδίως σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχετε κάποιες προτάσεις που θα αφορούν την επαγγελματική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που θα πρέπει να αναλογιστείτε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να λυθούν το δυνατόν συντομότερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο συνεχίζει την πορεία της στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Θα δώσετε πολύ βάση σε άτομα που έχουν καλή πρόθεση προς εσάς και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν.