Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 11/02/19 - 23:56

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, σταθεροποιεί σχέδια και νέες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις, που θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση που έχει δημιουργηθεί, λόγο κακής οικονομικής διαχείρισης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας δημιουργήσει θετικές προοπτικές για μία πολύ καλή πορεία στα επαγγελματικά σας, ιδίως αν έχουν να κάνουν με πνευματική προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας θα συμβούν πολύ σημαντικές ανατροπές, κάτι που θα σας δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι όλα είναι σωστό να γίνονται την κατάλληλη στιγμή και με την δική σας βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ ήρεμη μέρα που αφορά τις προσωπικές σας επιλογές. Μπορεί επίσης να ανοίξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο και να ξεφύγετε από την στασιμότητα αυτής της περιόδου.

ΛΕΩΝ

Ενισχύονται αρκετά οι απόψεις σας και τα επαγγελματικά σας βήματα, κάτι που θα φανεί περισσότερο το επόμενο διάστημα. Μην εγκαταλείπετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί αρκετά την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα οικονομικά σας. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με δύσκολες και πολύπλοκες εργασίες, που θα τις οδηγήσετε σε απόλυτο έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα, αλλά και κάποιες προσπάθειες σας για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, δεν θα πάνε χαμένες. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, προσπαθεί να σας αποπροσανατολίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοούνται οι συμφωνίες και οι καλές σχέσεις με άλλα πρόσωπα. Σήμερα θα ασχοληθείτε επίσης με την προσωπική σας ζωή, κάτι που θα σας φέρει ισορροπία και καλή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε σειρά τα οικονομικά σας, αλλά και να επενδύσετε σε κάτι που θα σας φέρει αργότερα αρκετή επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε σήμερα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα, να συζητήσετε για εκείνα που σας ενώνουν και όχι για ότι σας χωρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην είστε στην πιο καλή περίοδο, αλλά θα μπορέσετε μέσα από τα λίγα που σας δίνονται, να κάνετε αρκετά πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για την επαγγελματική σας πορεία και όχι μόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλές συμφωνίες και επίσης καλή επικοινωνία, σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε σήμερα. Μπορεί να κάνετε επίσης κάποια μικρή μετακίνηση, που θα σας φέρει πιο κοντά σε μία καινούρια πηγή εισοδήματος.