Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 13/09/17 - 00:05ΚΡΙΟΣ

Θα προσπαθήσετε να δείτε με ένα δικό σας τρόπο κάποια θέματα που σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν άνθρωποι που δεν περιμένατε. Η οικογένεια είναι κοντά σας. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα κέρδη ή ανατροπές, θα βγουν από το πουθενά. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία θα καταφέρετε να τα ρυθμίσετε όπως θα θέλατε κάποιες υποχρεώσεις.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Με πολύ αγάπη όμως και κατανόηση θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα σας πολύ πιο απλοποιημένα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με σκέψεις για κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν υποθέσεις οικονομικής φύσης. Βέβαια σήμερα θα είναι και η τελευταία μέρα που θα σας απασχολήσουν ίσως αρκετά θέματα με πολύ ένταση, που αφορούν οικονομικά ξεκαθαρίσματα με άλλους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μία μέρα που θα δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής πληρότητας, αλλά θα υπάρξουν κρυφές καταστάσεις που πρέπει να προσέξετε. Οι μικροχαρές θα υπάρχουν όλη την ημέρα και επίσης ευχάριστα νέα από μακριά.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε, εν μέρει, για την [τύχη] της σχέσης σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ σοβαρά.

ΖΥΓΌΣ

Σήμερα θα πάρετε τα πρώτα θετικά σημάδια για την ολοκλήρωση κάποιων συναισθηματικών υποθέσεων. Θα υπάρξει βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους τις επόμενες μέρες και θα βρεθούν οι καταλληλότερες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν στο να τακτοποιηθείτε συναισθηματικά και οικονομικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην περιμένετε σήμερα εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς. Όλα θα γίνουν με αργό ρυθμό. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια καλή άνοδο που θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να δείξετε την αξία σας, στον εαυτό σας και τους άλλους. Μία αδιαθεσία το βράδυ.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας κάνει πολύ κοινωνικούς αλλά και αρκετά άστατους σε ιδέες και γνώμες. Να προσέξετε σήμερα και αύριο κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, να μην κάνετε λάθη που θα τα πληρώσετε το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Μην εμβαθύνετε με συζητήσεις σήμερα τα πράγματα πολύ, γιατί θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να χάσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο για σας. Αφήστε λίγες μέρες ώστε να βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε και θα σας κάνουν να νοιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θέλει αρκετά την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μία πολύ πολύπλοκη μέρα. Θα μπορέσετε να σκεφτείτε καλύτερα μία απόφαση που αφορά το αύριο της σχέσης σας. Μία οικονομική εύνοια θα σας δώσει ώθηση σε ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο, που όμως θέλει τον χρόνο του.

ΙΧΘΎΕΣ

Μία μέρα που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε περισσότερο τα επαγγελματικά σας βήματα. Θα πρέπει να δείτε με μεγάλη προσοχή ότι σας είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να απαλλαγείτε από ότι δεν σας ταιριάζει.