Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 06/05/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 06/05/2016

Ενημερώθηκε: 06/05/16 - 07:53

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, για την Παρασκευή 6 Μαίου 2016.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα και η μέρα ευνοεί επίσης τις επαφές σας με φιλικά σας άτομα. Επαγγελματικά υπάρχουν καλές προοπτικές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα μετά από πολύ καλό προγραμματισμό. Μία σχέση κινδυνεύει να τελειώσει λόγο κακής σας τακτικής.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για οικογενειακά θέματα που πρέπει να επιλυθούν. Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να πάρετε θετική ενεργεία για κάποιο προσωπικό θέμα. Μία κακή διάθεση θα έχετε το απόγευμα, όπου θα σας κάνει να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η επικοινωνία σας βρίσκεται σήμερα σε καλό επίπεδο. Αν και ο ανάδρομος Έρμης σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά σήμερα θα βρείτε διεξόδους να μιλήσετε και να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν. Φίλοι σας στηρίζουν σε ότι αποφασίσετε και βρίσκονται στο πλάι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας . Κάποιο προσωπικό θέμα βρίσκεται σε μια αναμονή εξελίξεων . Πολύ πιθανόν το βραδύ να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση με άνθρωπο που σας δένουν συναισθηματικοί δεσμοί.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σας κάνει πιο αισιόδοξους και σήμερα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες για ένα προσωπικό θέμα. Οι φίλοι στηρίζουν τις απόψεις σας και σύντομα θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνεχίζετε να βρίσκεστε σε μια υποτονική μέρα γεμάτη ψυχολογική αστάθεια . Ένα προσωπικό θέμα θα σας απασχολήσει και σήμερα αλλά από αύριο θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Κάποια αισιόδοξα μηνύματα από το απόγευμα θα σας κάνουν να αισιοδοξείτε για το αύριο.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να έχετε στήριξη από φίλους και το κοντινό σας περιβάλλον . Μην δημιουργείτε βεβαία εχθρικές καταστάσεις που μπορεί αργότερα να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Συναισθηματικά θα υπάρχει μία εξέλιξη που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Έρμης σας ταλαιπωρεί ακόμα με θέματα που δεν βρίσκουν άμεσα λύση . Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους .
Συναισθηματικά θα υπάρξει ενθουσιασμός για κάτι που θα συμβεί σε ανύποπτο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απογοητεύσεις από φιλικά άτομα που δεν θα μπορέσετε αυτή την περίοδο να εντοπίσετε τα κρυφά αιτία που δημιουργούνται μέσα από αυτούς. Βεβαία κάποιο θέμα συναισθηματικό θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και η αιτία θα είναι κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει πριν λίγο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών . Το επαγγελματικό περιβάλλον σας πιέζει αρκετά και προσοχή σε αυτά που λέτε και κάνετε προκειμένου να μην πληγώσετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Κάποιους στόχους που έχετε κατά νου να υλοποιήσετε το επόμενο διάστημα, θα γίνουν με αφετηρία ίσως και από σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιο προσωπικό θέμα έχει αρχίσει και σας δημιουργεί μια θετικότητα . Θα πρέπει να προσέξετε βεβαία σήμερα τα οικονομικά θέματα που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος απώλειας χρημάτων. Μην είστε παράτολμοι σε αγορές ή επενδύσεις που δεν έχετε σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια νεφελώδης κατάσταση επικρατεί σήμερα . Καλό είναι να μην προκαλείτε εντάσεις γιατί πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν θέματα που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν πολύ έντονα και ίσως σήμερα βρείτε κάποιες έστω και παροδικές λύσεις.