Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 22/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 22/04/2016

Ενημερώθηκε: 24/04/16 - 18:26

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, (Παρασκευή 22 Απριλίου 2016):

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα σας κάνει ανήσυχους με χρηματικά θέματα. Θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εύκολα τα προσωπικά σας σχέδια και ότι σας δημιουργεί την αίσθηση της χαράς. Μην υπερβάλετε με τα επαγγελματικά σας διαβήματα, όλα για να γίνουν θέλουν τον χρόνο τους.

Σχέσεις: Ένα κρυφό πάθος θα σας κατατρώει και θα πρέπει να δώσετε μία λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα απέναντι από το ζώδιο σας, σας κάνει πολύ ευαίσθητους με την προσωπική σας ζωή Μην περιορίσετε σήμερα τις σκέψεις σας. Θα μπορέσετε να δείτε με μεγάλη άνεση θέματα που θα εξελιχθούν το επόμενο διάστημα. Αυτό είναι ένα ατού που πρέπει να το δείτε με θετική διάθεση.

Σχέσεις: Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα είναι γεμάτη από φως και θα σας προσφέρει στιγμές χαράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα, σας κάνει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερο ζήλο με επαγγελματικά θέματα. Είστε λίγο ανήσυχοι με θέματα οικονομικά που δεν μπορείτε να τα βάλετε σε μια σειρά. Φροντίστε τα πιο σημαντικά και αφήστε τα άλλα για αργότερα. Ένα δώρο θα σας δώσει χαρά.

Σχέσεις: Ανησυχία για ένα προσωπικό θέμα θα σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα λίγο απαισιόδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα θα σας δώσει μία ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο. Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Βρείτε την λύση που είναι μία και μοναδική για τα θέματα που αφορούν τους δικούς σας ανθρώπους,... η ειλικρίνεια και το ειλικρινή ενδιαφέρον.

Σχέσεις: Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας και ίσως να μην θέλετε να τον δείτε από φόβο μιας απόρριψης.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα αφορά θέματα οικογενειακά. Πολύ πιθανόν σήμερα να μην είστε και τόσο ισχυροί σε αυτά που κάνετε και αυτά που θα θέλατε να κάνετε. Είναι μία υποτονική μέρα που σας κάνει να καθυστερούν τα θέματα που έχετε κατά νου να προχωρήσετε.

Σχέσεις: Ίσως να αποφασίσετε σήμερα μία συγκατοίκηση με τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα θα καθορίσει σχέσεις με το περιβάλλον σας. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποια βήματα πιο αισιόδοξα, που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε σε χέρια που δεν έχουν την τρυφερότητα που σας λείπει αυτή την περίοδο.

Σχέσεις: Ένα μήνυμα και ίσως μία συνάντηση, αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα στον τομέα που αφορά τα χρήματα σας, σας γεμίζει με πολλές σκέψεις πάνω σε αυτόν τον τομέα. Ξεκαθαρίστε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και ίσως κάποιο ακίνητο που βρίσκεται με κάποιες εκκρεμότητες.

Σχέσεις: Αν βρεθείτε πολύ κοντά με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε του την συμπάθεια σας χωρίς να υπάρχει υπερβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα σας φέρει κοντά σε προσωπικές προσδοκίες και υποθέσεις. Η μέρα αυτή είναι ο Πρόδρομος για μία μεγάλη γκάμα γεγονότων που θα συμβούν το επόμενο διάστημα και που δεν θα αφορούν μόνο έναν τομέα. Πολλές υποθέσεις που μπορεί να αφορούν και νομικά θέματα.

Σχέσεις: Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη σήμερα, ώστε να σας κάνει να νοιώσετε όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με κάποια θέματα που δεν έχουν μία συγκεκριμένη μορφή. Μπορεί να είναι ανησυχίες χωρίς αιτία. Βρείτε τον τρόπο να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα γεύμα θα ενώσει τα οικογενειακά κενά.

Σχέσεις: Αν δεν είστε εγκρατείς σε ζήλιες και γκρίνιες με το έτερο ήμισυ, πολύ πιθανόν να χωρίσετε χωρίς να υπάρξει σοβαρός λόγος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πιθανόν να πρέπει σήμερα να δαμάσετε κάποιες καταστάσεις που δεν είναι καλό για τις σχέσεις σας με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σχέσεις: Η Πανσέληνος σήμερα στον Σκορπιό, γεμίζει τις μπαταρίες σας, σε προσωπικό επίπεδο. Θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Μην κάνετε το λάθος να αποκρίνετε από κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα στον Σκορπιό, σας δημιουργεί την θέληση να φτιάξετε σημαντικά πράγματα που αφορούν την δουλειά σας. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε σήμερα με ζητήματα που αφορούν την υγεία κάποιου δικού σας.

Σχέσεις: Μην αμελείτε τον σύντροφό σας. Η μέρα αυτή κρύβει κινδύνους που δεν φαίνονται από την αρχή και οδηγούν σε παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σήμερα στον Σκορπιό, πολύ πιθανόν να σας κάνει να αναζητάτε την συντροφιά δικών σας ανθρώπων. Το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι πολύ κοντά σας και πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις μέσα από τις συμβουλές των αγαπημένων σας προσώπων.

Σχέσεις: Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας, και θα πρέπει να προχωρήσετε με πολύ αυτοπεποίθηση.