Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 05/05/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 05/05/2016

Ενημερώθηκε: 05/05/16 - 08:11

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, για την Πέμπτη 5/5

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια πολύ καλή ευκαιρία που θα έχει διάρκεια το επόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σταθεροποιείται κάτι που έχετε στο νου σας, από πολύ καιρό πριν.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα πολύ σημαντικό σχέδιο . Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο και θέματα που σας είχαν προβληματίσει το επόμενο διάστημα πολύ πιθανόν η σημερινή μέρα να διαγράψει ότι δύσκολο υπήρχε.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δεν βοηθά κάποιον τρόπο τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βεβαία μην ξεχνάτε ότι πλέον ο Κρόνος σας κάνει πιο προσεκτικούς και μαζεύει την επιπόλαια τάση που έχετε για τις επιλογές σας, πάνω σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως με φιλικά σας πρόσωπα. Ζητήματα συναισθηματικά θα σας δημιουργήσουν κάποιες ανασφάλειες ώστε να αποφασίσετε το επόμενο βήμα που το βλέπετε πολύ μακρινό . Προσοχή στις επαφές σας με τον περίγυρο.

ΛΕΩΝ
Να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας και βρείτε αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Καλύτερες ημέρες έρχονται για την συναισθηματική σας ζωή . Ενδεχομένως κάποια λάθη και παραλείψεις από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας κάνει να περιορίσετε τα οικονομικά θέματα και θα ψάξετε για καινούργιους τρόπους οικονομικής σταθερότητας. Συναισθηματικά θα πρέπει να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να αποφασίσετε την εξέλιξη της σχέσης σας.
Όλα θα πρέπει να περάσουν μία περίοδο ανασυγκρότησης.
ΖΥΓΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας δώσει κάποια αναγκαστικά πισωγυρίσματα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και οικονομικές δοσοληψίες . Ξεκινά μια περίοδος όπου αποκτάτε γοητεία αλλά βρίσκεστε ακόμη αρκετά προβληματισμένοι με προσωπικά θέματα. Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν νέα βήματα επαγγελματικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας δώσει σκέψεις, ανασφάλειες από καθυστερήσεις και ίσως εχθρικές συμπεριφορές από τους άλλους. Πολύ πιθανόν να επιστρέψουν στην ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν για να ολοκληρώσουν κάτι. Αφήστε την ανασφάλεια που είχατε και βρείτε καινούρια μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα αναστατώνει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Βέβαια οι αδέσμευτοι πολύ πιθανόν σήμερα να γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που θα πλήρη τις συναισθηματικές τους ανάγκες . Επίσης μία σταθερή κατάσταση θα εξελιχθεί σε κάποια επαγγελματική σας πρόταση που ίσως και να μην περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δημιουργεί μια τάση να προχωρήσετε σε δύσκολα επαγγελματικά βήματα και να ξανασκεφτείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Βεβαία κάποια από τα σχεδία σας ανατρέπονται, που όμως θα είναι μικρός κίνδυνος στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάδρομη πορεία το Ερμή, περιπλέκει τα σχεδία σας και την ανάγκη που έχετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας . Ωστόσο θα υπάρχουν ακόμη και κάποια άλυτα θέματα που θέλουν τον χρόνο τους. Συναισθηματικά σήμερα μια μικρή απογοήτευση από τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μέρα αυτή σας καλεί να ξεκαθαρίσετε κάτι που είναι παλιό και ίσως βρίσκεται πλέον σε τέλμα. Ο Έρμης στα επικοινωνιακά σας θέματα δεν σας βοηθά σημαντικά και χαλά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια αναγνωριστική και ανανεωτική περίοδο.