Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 26/4/2020 έως 2/5/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 26/4/2020 έως 2/5/2020

Ενημερώθηκε: 25/04/20 - 02:19

Zώδια: Νέους σχεδιασμούς, που ακόμη δεν γίνονται οριστικοί, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 26/4/2020 έως 2/5/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα εξελίξει κάποια οικονομικά σας ζητούμενα, βάζοντας από την μια την ανησυχία σας για το αύριο και από την άλλη την δραστήρια σκέψη σας να κάνει επιτυχείς ελιγμούς. Φροντίστε να είστε όσο γίνεται ήρεμοι και να προγραμματίσετε με τον καλύτερο τρόπο ότι σας απασχολεί. Πολλοί από εσάς, θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και με τις τρέχουσες ανάγκες τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία χρονική περίοδο αρκετών αλλαγών που σίγουρα δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Ο Ερμής από τις 28/4 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας την επικοινωνία σε μία νέα και πιο ισχυρή πορεία. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα σκεφτείτε τρόπους ώστε να κερδίσετε τα χαμένα εδάφη των τελευταίων εβδομάδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στα εργασιακά σας θέματα. Επίσης το παρασκήνιο θα είναι πολύ ζωντανό, εφόσον θα μαθαίνετε από διάφορα άτομα, κουβέντες που έχουν πει για σας, αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην παραλείψετε να βάλετε σε σειρά κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις, που δεν μπορούν να περιμένουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, θα έχετε μία περισσότερο πλούσια επικοινωνιακή εβδομάδα, κάτι που θα βοηθήσει όσους από εσάς είχατε απομονωθεί από φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής θα βρίσκεται έως τις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου και θα κάνει πιο πλούσια την κοινωνικότητα σας, αλλά να προσέξετε τα λόγια σας την Τρίτη, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να τσακωθείτε με πολύ δικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες από καινούρια δεδομένα, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στην οικονομική σας κατάσταση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το οτιδήποτε και μην αφήσετε τους άλλους να εκμεταλλευτούν την διάθεση σας να κάνετε ένα βήμα πίσω. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί 23 – 24 – 25 /7, θα έχετε αρκετή ένταση και ίσως να στεναχωρηθείτε με κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε πολλά βήματα στα επαγγελματικά σας, ακόμη και μετά από μία όχι εύκολη περίοδο που είναι αλήθεια δεν έχει ακόμη περάσει. Αλλά επειδή είστε από τα ζώδια που ευνοούνται αρκετά φέτος, μην χαλάσετε τις σκέψεις σας και προχωρήστε τα σχέδιά σας, έστω και αν προκύψουν κάποια εμπόδια. Έως τις 11/5, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Τελειώνοντας ο μήνας θα σας αφήσει μία πολύ περίεργη αίσθηση, κυρίως πάνω στον οικονομικό τομέα, όπου έχουν δημιουργηθεί και οι περισσότεροι τριγμοί. Οι μέρες αυτές θέλουν αρκετή προσοχή σε αγορές και κεφάλαια που διαχειρίζεστε, γιατί το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Όσο για την προσωπική σας ζωή, βεβαιωθείτε αν είστε στην καταλληλότερη φωλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φιλικές σας σχέσεις θα έχουν μία παρουσία ουσιαστική. Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από επικοινωνία, κάτι που δεν θα είναι πάντα για καλό. Ιδίως την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, θα σας ταράξουν κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά τα θέματα αυτά σταδιακά θα διορθωθούν και θα ηρεμήσετε εσωτερικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα παρουσιάσει αρκετές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να αφήσετε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις σας. Μην ακούσετε συμβουλές από δικά σας πρόσωπα για τα επαγγελματικά σας βήματα, κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ στις αρχές της εβδομάδας, θα υπάρξουν θέματα ή ειδήσεις που θα σας στεναχωρήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία απαιτητική εβδομάδα, με πολλές υποχρεώσεις για σας και την οικογένεια σας. Οι γονείς θα νιώσετε ένα οικονομικό βάρος που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο στην αρχή της εβδομάδας να διαχειριστείτε. Όσο για τα προσωπικά σας, θα πρέπει να ηρεμήσετε και μην βγάλετε τα νεύρα σας στον σύντροφο, που ουσιαστικά δεν είναι εκείνος που σας φταίει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς των πρώτων ημερών θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε πολλές παλιές υποχρεώσεις σας, που για κάποιους λόγους δεν είχαν ολοκληρωθεί. Έτσι τις μέρες αυτές καλείστε να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Ακόμη ξεχάστε οποιαδήποτε επένδυση, ή αγορά, γιατί θα σας βάλει σε πολλά άγχη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ είστε σε αναζήτηση αρκετών νέων καταστάσεων στην ζωή σας, η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει κάποιες [αναμονές] που θα πρέπει να τις δείτε σαν ευκαιρία και όχι σαν αναγκαίο κακό. Λύτρωση θα έρθει την Τρίτη, από μία αποχώρηση προσώπου, ή μία αλλαγή κατοικίας, που έπρεπε να είχε συμβεί, πριν αρκετό καιρό.