Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 3 έως 9 Ιουνίου, από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
καρτα

Ενημερώθηκε: 04/06/24 - 23:14

Καθημερινές προβλέψεις 3 έως 9 Ιουνίου 

Δευτέρα 3

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, από την νέα αυτή θέση της θα έρθει σε δύσκολη γωνία με τον Πλούτωνα, όπου οι προσωπικές σχέσεις και τα συναισθήματα γίνονται έντονα και βασανιστικά. Η Θέση του Ήλιου πλησιάζει να σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, οπότε όλη την εβδομάδα θα έχουμε μία μπλοκαρισμένη ενέργεια και θα υπάρχουν ατυχείς στιγμές για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει σύνοδο με Δία, αλλά και θετική όψη με Πλούτωνα, όπου θα φέρει αισιοδοξία σε όσους ανήκουν στις 2 πρώτες μοίρες των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων, Ιχθύων, Ζυγών και Υδροχόων.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η ανάγκη σας για ανανέωση, επέκταση και επικοινωνία, μπορεί να βρουν κάποια εμπόδια και καλό είναι σε αυτό το διάστημα να μην κάνετε σοβαρές συμφωνίες, ή συναντήσεις με πρόσωπα κύρους.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο, όπου ενεργοποιεί τα συναισθήματα σας και ίσως νιώσετε περισσότερο ευάλωτοι σε γεγονότα και επιρροές των άλλων. Φροντίστε ένα θέμα που βρίσκεται σε αναμονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η εποχή σας και μέσα από τα γεγονότα και όλα εκείνα που θα σας αφυπνίζουν, θα έχετε αναβάθμιση στην εξέλιξη σας. Από την μια ο Κρόνος θα σας διδάσκει, από την άλλη ο Δίας θα σας δίνει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη. Σήμερα φροντίστε να έχετε ησυχία και αφιερώστε την μέρα σας στην προσωπική σας ανάπτυξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, κάποια γεγονότα θα σας κάνουν να νιώσετε ανασφάλεια, συναισθηματική, αλλά και οικονομική. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικά σχέδια αν κάτι αλλάξει στις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ

Η πίεση σήμερα από τους άλλους δεν θα σας λείψει. Θα έχετε σίγουρα μία έντονη επαγγελματική ταραχή, που μπορεί να προέρχεται από σκοτεινές συμπεριφορές των άλλων. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μία έντονη ανησυχία για τις σχέσεις σας, τα πρόσωπα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Ίσως είναι καιρός για να ελαφρύνετε τα πράγματα που έχετε αναλάβει και να κρατήσετε τα πιο σημαντικά.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Σελήνη περνά στις οικονομικές σας υποθέσεις και αυτό σας δημιουργεί μία εσωτερική αναστάτωση. Τα αισθήματα σας για κάποιο πρόσωπο, θα είναι επικίνδυνα έντονα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε σήμερα, θα είναι κυρίως από τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Να περιμένετε κάποιες νέες συνθήκες εργασίας τις επόμενες μέρες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ έντονη αυτή η περίοδος για την προσωπική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε εκτεθειμένοι με λόγια και συμπεριφορές, που αργότερα μπορεί να τις μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, είναι μία μέρα έντονης ανησυχίας για τα οικονομικά σας, αλλά και για κάποιες συναισθητικές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, ίσως να είστε μέσα σε μία περίοδο έντονων αλλαγών, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Οι συζητήσεις και τα μηνύματα θα βάλλουν σε λήξη μία παρεξήγηση, που αφορά  αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι η περίοδος κάποιων έντονων καταστάσεων, που σίγουρα θα εμφανιστούν και χρειάζονται άμεσα λύσεις. Για σας του δευτέρου δεκαημέρου θα χρειαστεί υπομονή για να διαχειριστείτε τα γεγονότα που εναλλάσσονται πολύ γρήγορα.

*****************************************************

Τρίτη 4

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, ενισχύει την ανάγκη που έχουμε για επικοινωνία. Τα συναισθήματα αυξάνονται, η επικοινωνία γίνεται όπλο για την επίλυση προβλημάτων μεταξύ των σχέσεων.   

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζετε κάποιο ταξίδι με αγαπημένο σας πρόσωπο, ή θα προγραμματίσετε μία εκπαιδευτική σας δραστηριότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές οι μέρες έχουν κάποιες οικονομικές δραστηριότητες, που καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί με ότι σας παρουσιάζουν οι άλλοι σαν ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές οι μέρες είναι σημαντικές για τα προσωπικά σας, αλλά και για τα οικονομικά σας. Είναι καιρός να γίνετε δραστήριοι σε ότι σας αφορά, αλλά με το βλέμμα σας στραμμένο σε καταστάσεις που μπορεί να είναι επιζήμιες για την προσωπική σας ανάπτυξη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, ίσως σας κάνουν να έχετε πολύ παρασκήνιο στην ζωή σας. Γενικότερα μην αφήσετε κανέναν να μειώσει τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ καλή κατάσταση, αλλά μην αφήσετε να σας επηρεάζουν θέματα άλυτα από το παρελθόν. Ίσως μία νέα γνωριμία σας ενθουσιάσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, οι μέρες αυτές έχουν μία πολύ καλή επαγγελματική πορεία, αλλά πάντα υπάρχουν στιγμές που οι φόβοι σας και οι ανασφάλειες σας είναι παρόν και σας δημιουργούνται άδικες ανασφάλειες.  

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας θα είναι αρκετά καλή, αν μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Μην αφήσετε τους άλλους να σας γεμίσουν με τους δικούς τους προβληματισμούς και σας εξαντλούν ενεργειακά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ κοντά στην επίτευξη κάποιων στόχων σας, αλλά μην θεωρείτε ότι δεν θα συναντήσετε εμπόδια, που μάλιστα έχουν καλή μνήμη από τα λάθη που είχατε κάνει κατά το παρελθόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μέρες έντονες για την προσωπική σας ζωή, τα συναισθήματα σας, τις συνεργασίες σας. Χτίστε σωστά, συνεργαστείτε και δώστε το καλύτερο σας, για ανθρώπους που το αξίζουν.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα θα σας απασχολήσει η εργασία σας, αλλά και τα πρόσωπα που συνεργάζεστε ή βρίσκεστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Μία πρόταση, ή μία πρόσκληση που θα σας γίνει, θα σας συνεπάρει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανταμείβεστε σήμερα για τους κόπους σας, αλλά θα υπάρξουν και πολλές καταστάσεις που δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούσατε. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας στηρίζει και σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες.  

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η μέρα σας θα έχει μία συναισθηματική συνάντηση με πρόσωπο από το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως να έχετε μία δυσάρεστη οικογενειακή κατάσταση. 

***************************************************

Τετάρτη 5

Η σύνοδος του Ήλιου – Αφροδίτης συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται σε ενέργεια και αυτό βοηθά τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου νέες ιδέες, κοινωνική επιτυχία και καλές προοπτικές θα έχουν την τιμητική τους.

ΚΡΙΟΣ

Καλή μέρα για να δραστηριοποιηθείτε σε κάθε επικοινωνιακή και νομική υπόθεση σας. Είναι καιρός να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι, αλλά προσοχή σε κάθε υπερβολή και απροσεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, τα οικονομικά σας γίνονται πόλος έλξης, όπου πολλές φορές για καλό ή δύσκολο τρόπο θα σας δημιουργήσουν ανοικτά θέματα που πρέπει να επιλυθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο, μία θέση αρκετά επικοινωνιακή. Βέβαια η αυριανή Νέα Σελήνη, θα σας παρουσιάσει δυσκολίες που θα πρέπει να τις πάρετε σοβαρά υπόψιν σας και να δουλέψετε πάνω σε αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στον 12 τομέα σας, περιορίζει κάποιες καθημερινές σας ενασχολήσεις και γίνεστε περισσότερο εσωστρεφείς. Είναι περίοδος για να ενεργοποιήσετε κάποιες εσωτερικές σας δυνάμεις, ώστε να ανταπεξέλθετε σε κάποιες δύσκλες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας ζωή γίνεται περισσότερο πλούσια και αυτό είναι ένα μεγάλο προβάδισμα σε κάθε περίπτωση. Θα βρεθείτε κοντά με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν με την πείρα τους, αλλά και με την καλή τους πρόθεση να φέρετε τους στόχους σας, περισσότερο κοντά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν, αλλά θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιήσετε κάποιους από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, είναι μία περίοδος που σας δεσμεύει συναισθηματικά και δένεστε με πρόσωπα που σας ενώνουν καταστάσεις και εμπειρίες ζωής. Επίσης είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε μία πνευματική σας αναζήτηση.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε μία έντονη συναισθηματική αναστάτωση, αλλά θα υπάρχουν επίσης και πολλά οικονομικά θέματα που πρέπει να τα επιλύσετε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε αρκετά έντονες αναζητήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας, αλλά και εκείνοι που έχουν ένα μάθημα ζωής να σας δώσουν. Αφουγκραστείτε κάθε κατάσταση που σας αφορά και ίσως η ζωή έχει να σας δώσει ότι πραγματικά σας αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ έντονη εργασιακή περίοδο, μία χρονική στιγμή που οι ευθύνες σας έχουν γίνει ακόμη περισσότερες και εσείς προσπαθείτε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις νέες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος αυτή θα σας ανταμείψει σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά αν κάτι δεν ολοκληρωθεί όπως θα το θέλατε σκεφτείτε ότι, κάτι ή κάποιο πρόσωπο σας προστατεύει από δύσκολες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και γενικότερα η πολυαστρία στους Διδύμους, ενισχύσει υποθέσεις στο να ολοκληρωθούν και να κλείσουν οριστικά, αν αυτό είναι το ζητούμενο σας. 

***************************************************

Πέμπτη 6

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 15.36 ώρα Ελλάδος στο ζώδιο των Διδύμων. Θα συμμετέχει με δύσκολη γωνία ο Κρόνος από τους Ιχθύες, στον Ήλιο - Σελήνη, όπως επίσης και στην Αφροδίτη. Αρκετά προβλήματα θα υπάρξουν στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι η χρονική στιγμή που η επικοινωνία θα παίξει από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην εξέλιξη σας. Νέα ξεκινήματα φέρνει αυτό το Φεγγάρι, αλλά θα πρέπει να συζητήσετε και να αναλύσετε ότι σας απασχολεί. Ο Κρόνος θα επενεργεί περισσότερο στην ψυχολογία σας και θα υπάρχουν φοβίες από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Νέο Φεγγάρι σήμερα έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, με τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε, αλλά και κάθε έγνοια σας πάνω σε αυτά τα θέματα. Εδώ θα τονίσω ότι υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε από κάποιες φιλικές σας σχέσεις, ή κάποια σχέδια σας θα ανατραπούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Νέο Φεγγάρι πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε πολλές ευθύνες και να κουραστείτε από επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Εδώ να τονίσω ότι δεν μπορείτε πλέον να κάνετε κινήσεις που δεν τις έχετε σκεφτεί, γιατί πάντα θα παραμονεύει ο κίνδυνος να εκτεθείτε και να πληρώσετε το τίμημα των λαθών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Νέο Φεγγάρι στον 12 τομέα σας, θα σας βαρύνει αρκετά ψυχολογικά, συναισθηματικά, αλλά και θα αποκτήσετε μία αποστροφή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Η εσωτερικές σας ανάγκες είναι πολλές και είναι η καλύτερη στιγμή μέσα στον Ιούνιο, να τις φροντίσετε.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες η κοινωνικότητα σας ανεβαίνει αρκετά αυτή την περίοδο και αυτό που σας κάνει η Νέα Σελήνη είναι να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε νέες δραστηριότητες. Βέβαια εδώ θα πω ότι για κάποιο λόγο θα υπάρξουν και απογοητεύσεις από τις νέες επαφές με κόσμο, ίσως από παλιές καταστάσεις που σας ακολουθούν ακόμη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας πάνε πάρα πολύ καλά, ακόμη και με κάποιες ανατροπές, θα υπάρχει τόσο μεγάλο απόθεμα σε τύχη, που όλα θα αρχίσουν να λειτουργούν υπέρ σας. Επίσης θα υπάρξουν και σωστές γνωριμίες που θα αναδείξουν τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ θετικό το Νέο Φεγγάρι για σας, όπου πολλές καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να διδαχθείτε και να έρθετε σε επαφή με το εξωτερικό. Μέσα σε όλο αυτό το θετικό πλάνο, θα υπάρξουν και κάποια αρνητικά θέματα με την υγεία σας, αλλά και με τις εργασιακές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλύτερα και πολύ πιθανόν να λάβετε χρήματα που τα περιμένατε, αλλά δεν θα είναι από την εργασία σας. Ίσως επίσης να νιώθετε λίγο εγκλωβισμένοι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που ο έρωτας έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Νέο Φεγγάρι σας δημιουργεί μία έντονη ανάγκη σας για να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να γεφυρώσετε σχέσεις που είχαν πληγωθεί κατά το παρελθόν, αλλά και να εξομαλύνετε τις καταστάσεις, όταν υπάρχουν προβλήματα. Καινούριες γνωριμίες και συνεργασίες είναι πολύ πιθανόν να συμβούν αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά κάποια εμπόδια θα υπάρξουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Νέο Φεγγάρι θα σας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό διάστημα για την προσωπική σας ανανέωση, στο καθημερινό σας πρόγραμμα, αλλά και την φροντίδα της υγείας σας. Να προσέξετε μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας με τον λάθος τρόπο που σκέφτεστε κάποιες φορές, λόγο των ανασφαλειών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Νέο Φεγγάρι πραγματοποιείται σήμερα σε ένα σημείο του ωροσκόπου σας που όλα μιλούν για συναισθήματα και δημιουργικότητα. Είναι εποχή για να δείτε την ζωή σας με έναν πιο θετικό τρόπο, ενώ τα οικονομικά σας χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη σας προτρέπει να φροντίσετε τον χώρο σας, την οικογένεια σας, το σπίτι σας. Πολύ πιθανόν να αφήσετε το σπίτι που μένατε έως τώρα και να μετακομίσετε σε ένα άλλο, βάζοντας καινούρια θετική ενέργεια μέσα εκεί. 

*****************************************************

Παρασκευή 7

Μία μέρα μετά την Νέα Σελήνη, η επιρροή της είναι πολύ έντονη και σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη διάθεση μας, λόγο γεγονότων, ή απλά λόγο της διάθεσης μας. Στις 15.41 η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, μία θέση που θα μας δώσει ευαισθησία και πολλά συναισθήματα. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν αρκετά καλές προοπτικές σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, αλλά και γενικότερα το σπίτι σας. Μην κάνετε σημαντικά πράγματα από τις 15.00 έως τις 15.40 λόγο της Σελήνης που θα βρεθεί σε κενή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, είστε αρκετά αναστατωμένοι με οικονομικά θέματα, αλλά με καλή διαχείριση θα ισορροπήσετε ακόμη και μέσα από τις αναποδιές. Βέβαια θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι για κάποια άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα βρίσκεστε υπό την επιρροή της χθεσινής Νέας Σελήνης, ένα φεγγάρι αρκετά πιεστικό για σας, όπου σας δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις και επαγγελματικά βάρη. Από το μεσημέρι και μετά, θα σας απασχολήσουν τα χρήματα σας και ο πιο κατάλληλος τρόπος να έχετε κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες σας έχουν κουράσει αρκετά, αλλά είναι καιρός να προχωρήσετε σε άλλες καταστάσεις, με διαφορετικές σκέψεις και νέες προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι με κάποια πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον, ενώ θα πρέπει να ρίξετε από σήμερα τους τόνους και να σκεφτείτε τα θέματα σας, μέσα από ωριμότητα και ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μέρες αρκετά έντονες για σας. Ίσως να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις σας, αλλά το επόμενο διήμερο θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση και κυρίως θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.   

ΖΥΓΟΣ

Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για σας να αναπτύξετε κάποιες επαγγελματικές σας ανησυχίες. Ίσως να έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες σκέψεις και κινήσεις σας, για να έχετε καλύτερη προοπτική στα σχέδια σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 15.41 η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, μία θέση αρκετά θετική για σας, όπου μπορεί μέσα από κάποιες μετακινήσεις σας να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, θα έχετε μεγάλη εξάρτηση από τα πολύ δικά σας πρόσωπα, όπου μάλλον είναι η στιγμή να δείτε τα υπέρ και τα κατά των σχέσεων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα περάσει σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, κάνοντας μία βουτιά στα συναισθήματα σας, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μέρα αρκετά πολύπλοκη για σας, όπου θα έχετε κάποιες ανασφάλειες και η αρχή αυτής της κατάστασης ορίζεται από τα οικονομικά σας και τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η Σελήνη το επόμενο διήμερο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μία θέση αρκετά βοηθητική για την προσωπική σας ζωή, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος δημιουργεί αρκετές αναταράξεις στα συναισθήματα σας θέματα. 

****************************************************

Σαββατοκύριακο 8 και 9

Το ακριβέστατο τετράγωνο αυτό το διήμερο που σχηματίζει ο Κρόνος με Αφροδίτη και Ήλιο, είναι ένδειξη μιας κακής επαφής με τα συναισθήματα μας. Ακατάλληλη χρονική στιγμή επισημοποίησης σχέσεων, αλλά και συνεργασιών, όπως επίσης αγορά όμορφων αντικειμένων. Καλό είναι να μην έχουμε αντιπαραθέσεις με τους άλλους, γιατί δεν θα υπάρχει καλή έκβαση. Επίσης ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου που βρίσκεται σε πτώση, ενώ στις 9, 10 και 11 Ιουνίου, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα. Είναι μέρες επικίνδυνες για ατυχήματα, εντάσεις, φόνους, μυστικές και παράνομες ενέργειες, όπως επίσης πτώση δημοτικότητας και ανατροπή.  

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι πλούσιο από γεγονότα, όπου θα γίνετε περισσότερο μαχητικοί και απαιτητικοί, διεκδικώντας ότι σας ανήκει. Το Σάββατο καλό είναι να προσέχετε άτομα που ενεργούν στα σκοτεινά και τα παράνομα, όπου μπορεί να σας δημιουργήσουν ανησυχία. Το βράδυ της Κυριακής, θα πάρετε μία ηθική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την επίσκεψη του Άρη στο δικό σας ζώδιο, έως τις 20 Ιουλίου. Θα σας τροφοδοτεί με ενέργεια, προκειμένου να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Αυτό επίσης το διήμερο, μην κάνετε σημαντικές συναισθηματικές και οικονομικές κινήσεις, γιατί καραδοκεί η απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η πολυαστρία στο ζώδιο σας είναι μία πολύ ευνοϊκή συγκυρία και σας βοηθά ανέλπιστα, θα πρέπει να διαχειριστείτε τον Κρόνο που σας δημιουργεί αρκετή πίεση, αλλά και τον Άρη από τον 12 τομέα σας. Είστε αρκετά προβληματισμένοι με το μέλλον σας, όπου η σωστές αποφάσεις θα παρθούν, μετά τις 20 Ιουλίου.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένα δύσκολο διήμερο και αυτό θα σας δημιουργήσει αρκετές αναστατώσεις στα προσωπικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Επίσης η μετακίνηση του Άρη στον Ταύρο, θα ανοίξει μία κοινωνική περίοδο, αλλά προσοχή έως τις 11 Ιουνίου σε νέα σχέδια και οικονομικές δραστηριότητες. 

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ σημαντική η μετακίνηση του Άρη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας. Θα έχετε αρκετή κοινωνική ενέργεια και θα διεκδικήσετε ότι ακριβώς σας αξίζει. Ίσως να συζητήσετε για νέα εργασία, αλλά προσοχή τις επόμενες μέρες όπου οι καταστάσεις δεν θα είναι υπέρ σας. Το Σάββατο είναι μέρα ανατροπών. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλλον θα σας κουράσει αρκετά και ο λόγος είναι ότι οι πολλές υποχρεώσεις θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες σας. Η διέλευση επίσης του Άρη στον Ταύρο, θα σας  κάνει περισσότερο ενεργούς σε ταξίδια, γνωριμίες και πνευματικές ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία έντονη ανησυχία για κάποια συναισθηματικά σας θέματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε από αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύοντας την ανησυχία που έχετε, για την οικονομική σας κατάσταση.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία περίοδος αρκετά πολύπλοκη για σας, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως η εμπιστοσύνη που έχετε σε κάποια πρόσωπα να κλονιστεί και θα νιώσετε αρκετά απογοητευμένοι.    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύσκολη όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη αυτό το διήμερο, είναι αρκετά απαιτητική για τα συναισθήματα σας, αλλά και τις σχέσεις σας. Η οικογένεια βρίσκεται για ακόμη μια φορά απέναντι  από τις επιθυμίες σας και δεν μπορεί να κατανοήσει τις προσωπικές σας ανάγκες.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και αυτό το διήμερο είναι δύσκολο ενεργειακά, θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα πολύ καλές προοπτικές για την προσωπική σας ζωή. Είναι επίσης πολύ περιοριστική αυτή η χρονική στιγμή, για να αναλάβετε ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις, εφόσον έχετε ήδη ταλαιπωρηθεί με ότι έχετε να ολοκληρώσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκείνο που συνεχίζει να σας προβληματίζει αυτό το διήμερο είναι τα οικονομικά σας. Από την Κυριακή ενεργοποιεί ο Άρης τον τομέα της οικογένειας σας, αλλά και της κατοικίας σας. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια έντονες συμπεριφορές με τα οικία σας πρόσωπα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι δύο μέρες που θα σας απογοητεύσουν κάποιες καταστάσεις, θα δείτε κάποιες σχέσεις σας να απομακρύνονται από σας και ίσως αυτό έχει προέλθει από δικά σας λάθη, αγνοώντας τις ανάγκες των άλλων. Προσοχή έως τις 11 Ιουνίου σε ότι συζητήσετε, γιατί μπορεί να εκτεθείτε.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ