Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 24/09/22 - 00:54

Ζώδια: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και δημιουργεί όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα. Υπερτονίζεται η ανάγκη μας, να μοιραστούμε με τους άλλους τα συναισθήματα μας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, έχει μία έντονη αναφορά σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες.

Μπροστά σε μία Νέα Σελήνη στο Ζυγό, που πραγματοποιείται μόλις ξεκινήσει η Δευτέρα, 1.16 πμ, οι σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους.  

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η όψη της Αφροδίτης, σε αντίθεση με τον  Ποσειδώνα, δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Κάποια πράγματα που θα εντοπίσετε, ίσως να μην μπορέσετε να τα διαχειριστείτε, λόγο της έλλειψης στοιχείων που θα έχετε. Γενικότερα αφήστε τα σημαντικά αυτό το Σαββατοκύριακο, εφόσον αργότερα θα έχετε σφαιρικότερη αντίληψη των πραγμάτων, που σας αφορούν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο προς εσάς, έχει να δώσει πάντα την στήριξη της, αλλά, σε αυτό το σημείο θέλει παραπάνω  προσοχή από εσάς. Η παραπλάνηση και η κακή κρίση, σε προσωπικό επίπεδο, είναι επικίνδυνος συνδυασμός και αφορά την συναισθηματική σας πορεία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντοπίστε τα λάθη που επαναλαμβάνετε, σε προσωπικό, οικογενειακό και οικονομικό τομέα. Είναι η χρονική στιγμή, που θα νιώσετε κάποια τοξικά άτομα, να επαναλαμβάνουν κακόβουλες συμπεριφορές. Ίσως είναι μία καλή στιγμή να αφυπνιστείτε και να προετοιμάσετε το έδαφος για ριζικές αλλαγές.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο κάποια πράγματα μάλλον θα είναι μπερδεμένα για σας. Από την μια θα νιώσετε όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, από την άλλη θα καταλάβετε ότι η προδοσία έχει κάνει την εμφάνιση της, από πρόσωπα που είχατε εμπιστευτεί.    

ΛΕΩΝ

Μάλλον θα νιώσετε ανασφάλεια αυτή την περίοδο, όπου κάποιο πρόσωπο, δεν θα είναι έντιμο απέναντι σας. Ίσως μία σχέση σας, δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα στην ζωή σας, αλλά και κάποια οικονομικά θέματα, θα σας γεμίσουν με άγχος. Καλό είναι να μην κάνετε περιττές αγορές, που αργότερα θα μετανιώσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία θολή κατάσταση επικρατεί σε σας του τρίτου δεκαημέρου, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Η Αφροδίτη στο δικό σας δεκαήμερο, από την μια φέρνει κάποιες καλές στιγμές με τους άλλους, αλλά από την άλλη, η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα, σας βάζει σε καταστάσεις, που δεν μπορείτε να έχετε ξεκάθαρη άποψη. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία περίοδος που θα καθορίσει πολλές καταστάσεις, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό το διήμερο φροντίστε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν έχουν καλή επιρροή πάνω σας, προχωρήστε με θάρρος μπροστά, ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι, κάντε μία θετική σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απογοητεύσουν αυτό το διήμερο οι φιλίες σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή κάποιες γνωριμίες, που δεν βρίσκονται στην ζωή σας αρκετό καιρό, ώστε να έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Είναι πολύ εύκολο αυτό το διήμερο, να πάρετε λάθος αποφάσεις, ακολουθώντας μόνο τα συναισθήματα σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο είναι μία δοκιμασία σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Καλό είναι να ξανασκεφτείτε τις προτάσεις που σας έχουν γίνει και μην βιαστείτε να πάρετε τώρα αποφάσεις. Στην προσωπική σας ζωή, κάτι θέλει να διευκρινιστεί, αν έχετε γεννηθεί, 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία χρονική στιγμή που θα σας δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις για κάποιο πρόσωπο. Είναι διαφορετικά αυτά που σκέφτεστε, από εκείνα που ισχύουν στην πραγματικότητα. Όσον αφορά μία επαγγελματική πρόταση που περιμένετε, είναι σχεδόν έτοιμη, να σας συναντήσει.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία περίεργη κατάσταση επικρατεί για σας του τρίτου δεκαημέρου, στα οικονομικά σας, αλλά και στα προσωπικά θέματα. Μην κάνετε σήμερα ουσιαστικά τίποτα, που να σας εκθέσει στους άλλους, γιατί η κρίση σας δεν είναι στα καλύτερα της. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα, ιδίως για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Οι σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια, για άλλη μια φορά θα διαλυθούν, ενώ μην κάνετε το λάθος, να εκβιάζετε συναισθηματικά τους άλλους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ