Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 30 Απριλίου – 1 Μαίου 2022 - Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 30 – 1 Μαίου 2022 - Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη

Ενημερώθηκε: 29/04/22 - 18:55

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Ο Απρίλιος τελειώνει με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου. Η σύνοδος των φώτων με τον πλανήτη Ουρανό δημιουργεί μία αρκετά έντονη περίοδο, με ανανεωτικές τάσεις και καινούρια ξεκινήματα, που χαρακτηρίζονται από την διαφορετικότητα και την πρωτοπορία.

Οικονομικά θέματα θα έχουν την τιμητική τους, ενώ η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, θα αποδειχθεί αρκετά βοηθητική για τους Ιχθύες, Καρκίνους Παρθένους, Σκορπιούς, του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας γίνονται η πρώτη σας επιλογή, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις, περνούν κάποιες δοκιμασίες, που έχουν σαν σκοπό, να σας διδάξουν, από το να σας τιμωρήσουν. Ίσως μάλιστα πολλοί από σας, νιώσετε την ανάγκη, να αλλάξετε τον τρόπο που ενεργούσατε συναισθηματικά, έως τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας, σημαίνει ότι κάτι αλλάζει και δεν θα είναι τίποτε πλέον ίδιο, ώστε να προχωρήσετε και να αναπτυχθείτε, μέσα από νέες συνθήκες. Θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας γέμιζαν προβλήματα, ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν νέα δεδομένα στην ζωή σας, έτοιμα να στηρίξουν τα όνειρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο, αλλά υπάρχει ακόμη ρευστότητα στο αποτέλεσμα των καταστάσεων. Νιώθετε ότι προχωράτε με νέες συνθήκες σε εργασιακά θέματα, αλλά και σε κάθε εσωτερική σας αναζήτηση. Θα υπάρξουν επίσης κάποια άτομα, που θα θελήσουν να σας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, γιατί μάλλον σας φοβούνται και διστάζουν να σας αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας που θα υποστεί αλλαγές, είναι εκείνος που αφορά τον φιλικό σας κύκλο, αλλά και τα συναισθήματα σας. Η Ουράνια επιρροή πάνω σε αυτή την έκλειψη, ενεργοποιεί την επαναστατική σας φύση. Ακόμη και να μην έχετε την διάθεση να αλλάξετε κάτι, τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, θα σας προκαλέσει μία ξαφνική ανατροπή και αναστάτωση, στο επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Αλλαγές που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας, ένα γεγονός που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και μία αλήθεια που θα χρειαστεί να βγει στο φως, γιατί τίποτα μετά από αυτή την έκλειψη, δεν θα μείνει κρυφό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου, είναι πολύ θετική για σας, εφόσον όλα συντελούν στο να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, μέσα από τα γεγονότα που θα σας συμβούν. Στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, η Αφροδίτη με τον Δία σε σύνοδο, θα σας χαρίσουν μία επιτυχημένη σύμπραξη, σχέση, ή συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία πολύ δυνατή περίοδο, που ακόμη και μέσα από τις δυσκολίες, δυναμώνετε και γίνεστε άτρωτοι σε ανατροπές και νέες συνθήκες που δεν μπορείτε αμέσως να διαχειριστείτε. Θα υπάρξουν επίσης οικονομικές ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας, θα περάσουν από δοκιμασίες, όπου μέσα από αυτές, θα καταλάβετε πόσο σημαντικοί ή όχι, είναι οι άνθρωποι που έχετε έως τώρα στην ζωή σας. Μην φοβάστε τις αλλαγές, εφόσον θα έρθουν για ένα και μόνο λόγο, να ανοίξετε νέα κεφάλαια στην ζωή σας και να φύγουν από κοντά σας τοξικοί χαρακτήρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη του Ήλιου, θα επηρεάσει την υγεία σας, αλλά και το εργασιακό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα νιώσετε έντονα την ανάγκη, να αλλάξετε πολλά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας και αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε εκ νέου τις καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν και σας έχουν τελματώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Ηλίου, θα σας βοηθήσει αρκετά, στο να πετάξετε από πάνω σας συναισθήματα που δεν σας ταιριάζουν και μαζί με αυτά, ότι νοσηρό και αδιάφορο. Είστε έτοιμοι για μία συναισθηματική διεκδίκηση, είτε κερδίσετε, είτε χάσετε αυτόν τον στόχο, θα έχετε προσπαθήσει για εκείνο, που σας κάνει να χαμογελάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλη μία δύσκολη στιγμή μέσα στην χρονιά, είναι αυτή η έκλειψη. Στον γωνιακό τέταρτο τομέα σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε οικογενειακές καταστάσεις, που μάλλον θα σας δημιουργήσουν έντονους εκνευρισμούς και φορτισμένο κλίμα. Βέβαια μέσα σε όλη αυτή την ανατροπή σε σχέσεις και καταστάσεις, θα υπάρξει μία αρκετά τυχερή στιγμή, που αφορά την οικονομική σας υπόσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε από τους τυχερούς αυτής της περιόδου, όπου η Ηλιακή έκλειψη, θα σας δώσει ευκαιρίες και ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι η αγάπη και η δύναμη της τύχης, βρίσκεται στο πλευρό σας και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.