Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 14/12/2020 έως 20/12/2020 - Με πολύ ένταση, η τελευταία έκλειψη του 2020

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 14/12/2020 έως 20/12/2020 - Με πολύ ένταση, η τελευταία έκλειψη του 2020
Ενημερώθηκε: 13/12/20 - 01:10

Zώδια: Η έκλειψη Ηλίου στις 14/12, την Δευτέρα, εντείνει τις καταστάσεις που συμβαίνουν, ενώ είναι σίγουρο ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων και αλλαγών, που θα καθορίσουν το μέλλον μας.  

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Αλεξάνδρα Καρτά για την εβδομάδα από 7 Δεκεμβρίου 2020 έως 13 Δεκεμβρίου 2020.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί θα έχετε μία έντονη περίοδο με πολλές ανακατατάξεις, που ίσως να μην τις καταλάβετε από την γέννησή τους. Επίσης φροντίστε να είστε περισσότερο προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και με πρόσωπα που σας προκαλούν μεγάλη τοξικότητα στην καθημερινότητα σας. Φροντίστε να μην αναλωθείτε με χαμένες υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, έχει έρθει η στιγμή να πάρετε τις ευθύνες στα χέρια σας, να ξεκαθαρίσετε την προσωπική σας ζωή, αλλά και να παλέψετε για μία ιδέα, ένα όραμα, ή για την επαγγελματική σας εικόνα, αλλά και πορεία.  Όλα θα αρχίσουν και πάλι να μπαίνουν στο τραπέζι των εξελίξεων και για αυτό το λόγο να είστε σε εγρήγορση.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας αγαπημένοι μου Δίδυμοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι σημαντικό. Ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένετε σπουδαίες εξελίξεις. Βέβαια για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα σε κάθε τομέα και ιδίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η έκλειψη του Ηλίου απέναντι σας, θα φέρει αναστατώσεις και ασυνεννοησία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας και να μην τον αδικείτε. Έχετε αρκετά ηρεμήσει στην συναισθηματική σας ζωή και θα νιώσετε σιγά σιγά να παίρνετε ικανοποίηση σε κάθε επιθυμία σας. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για ένα θέμα, πριν το κάνετε γνωστό στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, θα πρέπει να είστε αυτή την περίοδο αρκετά προσεκτικοί, κυρίως με τα οικονομικά σας, όπου θα υπάρξουν θολές και αδιευκρίνιστες καταστάσεις. Όσο για τα προσωπικά σας θέματα, ανοίγει μία πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή, όπου οι [ρηχές] σχέσεις, δεν θα έχουν πλέον θέση στην ζωή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν προβάδισμα και θα δοθείτε ολοκληρωτικά σε κάποια σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε δύσκολες οικογενειακές υποθέσεις, αλλά και στις προσωπικές επαφές, με άτομα, που οι μεταξύ σας σχέσεις, δεν είναι ξεκάθαρες.  

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η περίοδος αυτή βοηθά να βάλετε πολλά πράγματα της καθημερινότητας σας, σε σειρά και να αντισταθείτε σε καταστάσεις που σας τρώνε τον πολύτιμο χρόνο σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 14/12, θα επηρεάσει κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, στην επικοινωνία σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία ένταση, που θα ξεκινά από τις λάθος συμπεριφορές των άλλων. Για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν δυσκολίες στα οικονομικά σας, αλλά πολύ πιθανόν να εξαπατηθείτε από τους άλλους. Μην σκεφτείτε να κάνετε τώρα σημαντικές αγορές, ή να ρισκάρετε τα χρήματα σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη του Ήλιου για σας, στις 14/12, θα σας επηρεάσει αρκετά, λόγο ότι πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Είναι μία πολύ απαιτητική περίοδος που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οικογενειακά θέματα και στις συναισθηματικές σας επιλογές. Τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία, μετά από καλές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά έντονες, κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, την υγεία σας, αλλά θα υπάρξουν και καταστάσεις που δεν θα φροντίζουν την ψυχολογία σας. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεγαλύτερη αναστάτωση, που θα έχει ευτυχώς μικρή διάρκεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά σημαντική σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα και θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Αυτές τις μέρες, μην παραπλανηθείτε με άσκοπες αγορές, που στην ουσία δεν τις χρειάζεστε ουσιαστικά, παρά μόνο επιθυμείτε την ψυχική σας ανάταση μέσα από αυτές. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα είστε δικαιωμένοι στην συναισθηματική σας ζωή, ενώ τα άλλα δύο δεκαήμερα θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή. Ο Ποσειδώνας δεν θα σας αφήσει να κάνετε σωστές κινήσεις και να σας απαλλάξει από ενοχές, παράπονα, μπερδεμένες υποθέσεις και επαγγελματική στασιμότητα. Οι μέρες αυτές για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, χρειάζονται πολύ προσοχή.