Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Ενημερώθηκε: 17/08/22 - 20:45

Της Αλεξάνδρας Καρτά


Ζώδια:  Η Αφροδίτη σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Δία, μία πολύ ευνοϊκή όψη, όπου οι σχέσεις ανανεώνονται και τα οικονομικά έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη, αν μάλιστα ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς, του πρώτου δεκαημέρου.

Βέβαια δεν τοποθετώ τις μέρες σε καλές και δύσκολες, γιατί απλά διανύουμε περιόδους αλυσιδωτών πλανητικών επιρροών και φρόνιμο είναι να μην βλέπουμε το καλό και το άσχημο μεμονωμένα. Οι μέρες μας έχουν χαρακτήρα και επιρροές από πολλές ενέργειες, όπως οι Σεληνιακές θέσεις, οι εκλείψεις, οι αλλαγές των πλανητών από ζώδιο σε ζώδιο κ.α

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστη και απολαυστική θα είναι η μέρα σας, με ευκαιρίες να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και γενικότερα τις σχέσεις σας. Τα οικονομικά σας βέβαια θα σας προβληματίσουν και μάλλον σε αυτό τον τομέα θα είστε αρκετά απρόσεκτοι και παρορμητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ
Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας στηρίξει, ή θα βρείτε τον τρόπο να ηρεμήσουν οι καταστάσεις, μετά από ένα μακρύ και έντονο διάστημα με ταραχές. Καλά νέα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία σας γίνεται ευχάριστη, αλλά και πολύ ουσιαστική. Μέσα από νέες συμφωνίες, θα βρείτε την συμπαράσταση από τους άλλους, που θα σας οδηγήσει στους στόχους σας. Η σημερινή παραφωνία είναι ότι δεν πρέπει να αγνοείτε τους [εχθρούς], που πάντα βρίσκουν ένα τρόπο να χαλάνε την ησυχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα παρουσιαστούν σήμερα πολλές ευκαιρίες, ώστε να κερδίσετε μέσα από σωστές οικονομικές κινήσεις, αλλά και μέσα από τις σχέσεις σας. Βέβαια παραμονεύει ένα τοξικό πρόσωπο, που θέλει να σας χαλάσει την όμορφη διάθεση που έχετε.

ΛΕΩΝ
Για σας του πρώτου δεκαημέρου, η μέρα σας θα είναι ηλιόλουστη και πάρα πολύ τυχερή. Βέβαια εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να έχετε υπομονή σε καταστάσεις, επαγγελματικές και προσωπικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευχάριστα γεγονότα, επαγγελματικά και οικονομικά. Παρασκηνιακές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε έδαφος σε υποθέσεις σας, που έχουν σαν κύριο στόχο, το κέρδος, ή μία σημαντική αγορά.

ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκά γεγονότα θα συμβούν σε σας του πρώτου δεκαημέρου, ενώ φιλικά πρόσωπα θα βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Ένα περίεργο γεγονός για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας αποσυντονίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματική επιτυχία σας περιμένει εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ιδίως αν συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Για σας που ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να έχετε υπομονή στις παράλογες διαθέσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία πολύ ευνοϊκή μέρα για σας, όπου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, νέες γνωριμίες και συμφωνίες που θα σας σπρώξουν στην επιτυχία. Βέβαια μία μικρή αδιαθεσία, ίσως αλλάξει για λίγο τα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και τα οικογενειακά σας θέματα. Επίσης θα νιώσετε ότι σταδιακά φτιάχνουν οι σχέσεις σας, με ένα πρόσωπο που σας χώριζαν εγωιστικοί λόγοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχετε την χαρά να απολαύσετε έναν όμορφο περίπατο, μία συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο, όπως επίσης και μία επαγγελματική συμφωνία. Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, η μέρα θα φέρει κάποια οικογενειακή κρίση.

ΙΧΘΥΕΣ
Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες θα επεκτείνουν τα όνειρά σας. Είναι μία μέρα χαράς, αλλά και προβληματισμών, εφόσον το περιβάλλον σας, δημιουργεί το τελευταίο διάστημα, δυσκολίες στην συνεννόηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ