Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ενημερώθηκε: 28/06/22 - 21:45

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: H Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, [στις 7 μοίρες], είναι ένα σημείο αναφοράς όπου μας προτρέπει να θέσουμε νέους στόχους, να φροντίσουμε τους οικείους μας, να δείξουμε τα συναισθήματα μας και να κάνουμε νέα οικονομικά ξεκινήματα.

Την μέρα αυτή η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, όπου ενισχύει τα θετικά που έχει αυτό το φεγγάρι. Όσοι έχουν σήμερα γενέθλια και εφόσον συμφωνεί και το ωροσκόπιο τους, θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, αυτή την γενέθλια χρονιά. Εδώ θέλω να σας πω ότι, κάθε φορά που πραγματοποιείται Νέα Σελήνη, συμβαίνει σε έναν συγκεκριμένο τομέα στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας, όπου ενεργοποιείται με νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική σε ότι αφορά την οικογένεια σας, αλλά και την αλλαγή στο σπίτι σας. Ίσως κάποιοι από σας σκεφτείτε αλλαγή κατοικίας, που θα σας φέρει το λιγότερο, την θετικότητα στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να μετακινηθείτε σε νέους προορισμούς, με πολύ θετικά αποτελέσματα. Είναι η χρονική στιγμή, που θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας, όπου θα γίνει η καθημερινότητα σας πιο άνετη και εύκολη. Πολύ καλές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας, με επικερδείς οικονομικές συμφωνίες και σταθερές παροχές χρημάτων στην ζωή σας, κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας ανοίγει νέες προοπτικές και πολλές ευκαιρίες, σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε την υπέρβαση, να μην φοβηθείτε να βγείτε από την μετριότητα των αναστολών σας και να χαράξετε μία πολύ επικερδή περίοδο. Βεβαίως οι μεγαλύτερη εύνοια ανήκει σε σας, του πρώτου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας δώσει μία εσωτερική δύναμη, που θα βοηθήσει να κάνετε την ζωή σας πιο ουσιαστική και δυνατή, μέσα από το προσωπικό σας καταφύγιο. Η περισυλλογή και η πνευματική σας ανύψωση, θα σας βοηθήσουν, να κερδίσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ανοίγει τις πόρτες για νέους φίλους, συμμάχους και ομάδες, που θα νιώσετε μέσα εκεί πολύ δυνατοί. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο ισχυρές και εσείς του πρώτου δεκαημέρου, να περιμένετε μία πολύ τυχερή περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη θα βρεθεί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, κυρίως για σας, που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να θέσετε νέους στόχους και να αφήσετε πίσω σας την ατολμία και τον φόβο της αποτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου, όπου θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε και να ανοίξετε τα φτερά σας, τόσο για νέες εμπειρίες, αλλά και για πνευματικές αναζητήσεις. Ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές συμφωνίες, που θα στεφτούν με επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη θα βγάλει από μέσα σας τον πιο σημαντικό στοιχείο που έχετε για να προχωρήσετε με νέες βάσεις σε προσωπικό, αλλά και οικονομικό τομέα. Ήρθε η στιγμή που θα απολαύσετε την υλική και συναισθηματική στήριξη κάποιου, που πιστεύει στις αξίες σας και στην εσωτερική σας δύναμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα σας δώσει την ώθηση μιας νέας σχέσης, μιας νέας γνωριμίας, αλλά και τη πεποίθηση ότι πρέπει να πετάξετε έξω από την ζωή σας, ότι δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εργασία σας γίνεται ο τρόπος έκφρασής σας, ενώ νιώθετε πολύ καλά όταν προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο γίνονται καλύτερες, γιατί το προσπαθήσατε, ή γιατί κάποιοι πίστεψαν σε σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Μία πολύ καλή στιγμή του Καλοκαιριού, θα είναι αυτή για σας. Ότι ευχάριστο και αισιόδοξο, μπορεί να συμβεί τώρα στην ζωή σας και εσείς θα απολαμβάνετε πολύ σημαντικές στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ