Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19/11

skuli
Ενημερώθηκε: 19/11/19 - 00:23

Zώδια: Έντονα συναισθήματα φέρνει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας γίνονται πιο έντονα και σίγουρα οι βαθύτερες ανάγκες σας θα βρουν τον κατάλληλο παραλήπτη. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι μία καλή θέση για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας προκαλέσει τριγμούς και ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο. Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με μία συνεργασία, ή νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνά σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού και μάλλον θα αποφασίσετε να κάνετε μία αποτοξίνωση στον οργανισμό σας και ψυχική ενδυνάμωση. Ένα πρόσωπο από ο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα επιδιώξει να έρθει πιο κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, θα υπάρξουν όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως η αυτοπεποίθηση σας τώρα γίνει έντονη και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να έρθουν κοντά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και θα χρειαστείτε καλή διαχείριση στις σχέσεις σας με άλλα άτομα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στην οικογένεια, ή να πρέπει να αλλάξετε τον χώρο που μένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνά στον τομέα της επικοινωνίας σας, οπότε και πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα διαχειρίζεστε τον λόγο. Μην βιάζεστε και μην ρισκάρετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και οι καταστάσεις θα είναι αρκετά έντονες με τα οικονομικά σας, όπως επίσης με τις συναισθηματικές σας επιλογές. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, πριν σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο σας, βάζοντας το πάθος και την δυναμικότητα, πρώτη σας επιλογή. Σήμερα θα υπάρξουν ζητήματα, που θα τα διαχειριστείτε εύκολα και πολύ πιθανόν να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της δράσης Άρης, τον δωδέκατο τομέα σας, θα μπλοκάρει την ενέργεια σας. Ίσως να έχετε πολύ παρασκήνιο, που τις περισσότερες φορές δεν θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε με φόβο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου οι κοινωνικές σας σχέσεις θα χαρακτηριστούν από εξωστρέφεια και ενθουσιασμό. Βέβαια προσοχή να δώσετε σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορμή που θα σας διακρίνει στα επαγγελματικά σας, θα είναι πολύ έντονη και ίσως κάποιες στιγμές θα ξεφεύγουν από τα επιτρεπτά όρια. Αν μπορέστε να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, θα είστε κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας κάνει να αψηφήσετε τις τυχόν αναποδιές και να προχωρήσετε με πολύ θάρρος σε κάθε νέα σας επιδίωξη. Ίσως τα νεύρα να μην είναι ο πιο καλός σας σύμβουλος.